Ha a 20. héten megrövidül a méh nyak egy cm-el, akkor ki is fog nyílni a méhszáj? Vagy pihenéssel megelőzhető?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 16:15
11/13 anonim válasza:
én vagyok az aki szintén augmentint szedett!nyugi nem lesz semmi baj,bár én nem voltam ilyen szerencsés,hogy egyből canestent is írtak volna fel mellé,mert nekem ezt háziorvos írta fel...csak utána mentem nődokihoz,aki aztán rendbetette a dolgokat egy jó drága kenőccsel!nekem nem mondott a doki anno semmi ijesztőt,csak annyit hogyha nem múlik el a gombásodásom,akkor menjek vissza!hálistennek jó volt az a "helyi kence",amit felírt rá és nem lett baj,de nekem gyanús,hogy attól lett c3100 az értékem!ennek már kb 3 hete,de a babó azóta nálam is virgonc és semmi jele bajnak,görcsölésnak vagy bármi!jobbulást azért!31 hkm
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy így jártál. :S
A háziorvosom nekem is csak azt írta volna.
Szerencsére nőgyógyász vizsgált.
Örülök neki,hogy azóta minden rendben van veletek!!!!:)
Probléma mentes,Boldog baba várást kívánok mindenkinek!!!!
2012. okt. 27. 08:24
13/13 A kérdező kommentje:
nem sokat segített az Augmentin,írtak fel más gyulladás csökkentőt..ezek nem tesznek kárt a babában???
2012. nov. 5. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!