Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nyák dugó mindenképpen...

A nyák dugó mindenképpen elmegy hamár nyitva van a méhszáj?

Figyelt kérdés
Multhét keddtől folyamatosan görcsölök. Tudom hogy ezek még josló fájások. De volt amelyik 45 másodpercig is eltartott. Volt ilyen több is. Állitólag ezek már tágítanak. De a nyákdugó még nem ment el. Amugy holnapra vagyok kiirva. Ezek szerint akkor még teljesen zárt a méhszáj? Holnap néznének magzatvizet is.
2008. júl. 20. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szia a nyákdugó nelem egyszer sem ment el pedig már kétszer szültem, az első szülésemnél 3 újjnyira voltam már kidágulva mikor a kórházba értünk a másodiknál pedig 4 újjnyira, de én nem vettem észre itthon hogy elment volna
2008. júl. 20. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,ez kiszámíthatatlan.

Én az első szülésemnél nyitva voltam már mikor mentem szülni,és nem ment el a dugó,a másik kettőnél elment,de egyszer teljesen zárt volt a méhszáj,a másiknál pedig csak 1 ujjnyi.Tehát ez mindenkinél más.az egyik babámnál pedig 1 héttel a szülés előtt távozott már.

Minden jót,üdv

2008. júl. 20. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi a válaszokat. Akkor kicsit megnyugodtam. Holnap megyek magzatvízvizsgálatra és nagyon kiváncsi vagyok. Most is vannak görcseim csak nagyon rendszertelenül jönnek. A derekam is nagyon fáj már remélem mihamarabb túl leszek rajta.
2008. júl. 20. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem vettem észre mikor mnt el a nyákdugóm.pedig a 30.héttől nyitva voltam 2 újjnyira kívül belül.
2008. júl. 20. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nyitva volt, de én nem tapasztaltam semmi nyákdugót.
2008. júl. 21. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!