Szülés előtt álló kismamák, ti vesztek szoptatós melltartót mindenképpen?
Hogy őszinte legyek, én semmi különösebb praktikusságot nem látok benne, azon felül, hogy a saját méretemben alig kapni.
Nagyon jó minőségű 100 % pamut melltartóim, vastag kosárrésszel vannak itthon, a célnak megfelelnek.
Tapasztalatok?
Nekem előző szoptatástól maradt de egyébként egy jó, kényelmes sima pamutmelltartó is kiválóan helyettesíti. Most még szedtem elő, lehet nem is fogom.
Egyébként anno a Quellétől rendeltem de már megszűnt..máshol meg csak drágán láttam.
Igen, nekem is az árával van bajom, meg a méretével is :)
100 c-s mellre kb.6-8000 ft-ba kerül egy és ugyebár legalább kettő kéne belőle.
Köszi a választ.
Én kínaiban vettem,mondjuk vidéken,de 500 Ft volt és 85C-t kellett vennem.Szerintem a célnak ez is megfelel,bár vehettem volna én is butikban márkásat.
Az az igazság,hogy annyira megszoktam hogy már nem bírok magamon kosarasat elviselni.Korábban próbálkoztam hogyha mentem valamerre felvettem a régi kosaras szivacsosat.Mondanom sem kell téptem le magamról.
Kényelmetlen is amúgy,hogy napi 6-10 szoptatáskor le kell majd venned magadról.
Szia nézz szét aukciós oldalakon online piactereken
én 2 hete vettem 105c-t 2dbot célnak megfelel kényelmes és nem nem került 3E többe postával együtt
Nekem van, de nem használom rendeltetésszerűen, mert mindig kiszabadítom a cicit, amelyikből szoptatok. Nekem úgy kényelmes. :-) Nem szoptatok idegen helyen, tehát annyira vetkőzök le, amennyire akarok.
Én azt mondom, nem feltétlenül szükséges vásárolnod, főleg ha vannak kényelmes melltartóid. Annyi csak, hogy merev kosaras melltartókat nem lesz kényelmes és célszerű hordanod valószínűleg. Nekem mindig lenyomják a mellbimbóimat.
Én kettőt vettem 100% pamut és nagyon kényelmes.
Az egyik 580.-, a másik 690.- volt kínai boltokból.
Nekem 70-75 B a mellem, én ezért nem vettem, nem is használok melltartót.
De nálunk a kórházban a takarítónő árult szoptatós melltartót, 2500 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!