A ciklusom 18.napján (33 napos) pozitív lett az ovu teszt két napig, viszont a nyák krémes ragadós, és kevés a méhszáj pedig zárt. Lehetett peteérésem?
2008. jún. 29. 17:31
1/4 anonim válasza:
Én is pontosan így jártam mint Te, igaz, én nem szoktam vezetni a hőgörbém.Szóval nekem is két napon keresztül volt páfrányos a mikroszkóp, de a méhszájam zárt volt.Akkor én is elgondolkoztam, hogy ez most hogy is van!?Ha peteérés van,akkor nem nyitottabbnak kéne lennie a méhszájnak?
2/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, nagyon elbizonytalanodtam.
2008. jún. 29. 17:37
3/4 anonim válasza:
Igen!!! A krémes nyák tökéletes, bár kár, hogy a méhszáj zárt! Biztosan zárt volt? Elöl vagy hátul volt? A görbe alapján 18. napon volt pé-d, hamarosan be is húzza majd a vonalat, ha ilyen szépen fennmarad még pár napig, és ha nem megy le, ill nő a mensiig, akkor valószínűleg baba!!! Szurkolok neked!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy zárt volt, bár még most kezdtem ezt a fajta vizsgálatot és nem igazán tudok mihez viszonyítani. Ma hátul helyezkedik és szerintem puhább mint volt?!
2008. jún. 29. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!