Mi lehet ez? Testápolós krémes folyásom van 2 napja de nagyon nagy mennyiségű
Két napja tisztasági betétet kellett odaraknom mert annyira folyik ilyen testápolószerű folyásom. Eddig nem tapasztaltam ilyet még, ha volt is épphogy minimális.
A görbém ilyen: [link]
Ha betétet kell hozzá használnod, és ez nálad egyáltalán nem megszokott jelenség, akkor fordulj orvoshoz!
Semmi mást nem jelent! Mire számítasz, hogy azt írjuk: jujj ovud van? Vagy mi?
A durva folyás orvosra tartozik!
Jobbulást!
Ha nem babára számítasz, akkor az orvosi kérdéseknél a helyed! Ha valaki mutogatja a ciklus.hu-t, akkor feltételezzük, hogy babázni szeretne!
A körzeti egészségházakban, bármelyik orvos fogad, ingyenesen, és nem kell a saját orvosodra várni addig, amíg csúnyán elfertőződsz esetleg!
Megkérdezhetem, hogy akkor minek vezeted a hődet?
Kedves 15:28-as válaszoló! Ha ilyen bunkón tudsz csak reagálni, akkor miért vagy fent ezen a fórumon?
Egyébként az ovut nem testápolószerű folyás jellemzi. A kérdező csak tanácsért fordult azt olvasókhoz, nem tudom miért kell flegmázni vele. Gondolom te is tanács miatt vagy itt és valamilyen kérdésed van, hisz ez a "gyakori kérdések.hu"...neked hogy esne ilyen válasz????!!!!
Kedves 16:06
Orvos vagy, és van mobil vizsgálóasztalod, és laborod?
Nem?
Hogy hogy?
Mit válaszolnál a kérdezőnek, így látatlanba? Mi baja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!