Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Testápolós...

Mi lehet ez? Testápolós krémes folyásom van 2 napja de nagyon nagy mennyiségű

Figyelt kérdés

Két napja tisztasági betétet kellett odaraknom mert annyira folyik ilyen testápolószerű folyásom. Eddig nem tapasztaltam ilyet még, ha volt is épphogy minimális.

A görbém ilyen: [link]

2011. nov. 19. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt valami nem stimmel, az tuti!

Erről beszéltem!

2011. nov. 19. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is vezetem a hőmet, figyelem magam, de még nem tervezek babát. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogyan változik a testem, mert eddig tökre pánikoltam, hogy a ciklusom során többféle 'folyás' is jelentkezik, és azt hittem, hogy ez kóros, de amint utánajártam, kiderült, hogy ez teljesen természetes (a nyákváltozás). Illetve, elég hosszúak a ciklusaim és érdekel, hogy van-e egyáltalán peteérésem. Szóval én ezért vezetem, így azon ritka kivételek közé tartozom, akik nem babatervezés miatt regeltek. :) Nem hinném, hogy most itt mindenféle hülye elméleteket kellene gyártani. Miért ne vezethetné csak úgy? :DD
2011. nov. 19. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:

A te válaszod logikus, akár az övé is lehetne, csakhogy nem válaszolt a kérdező.

De nem is ez a baj, hanem az nem normális, hogy betétet kell használnia, olyan erős a folyása!

Én ezért javasoltam neki a dokit!

De le lettem bunkózva!

Elnézést, hogy épelméjű vagyok, és nem valami űrkorszaki dologban hiszek!

2011. nov. 19. 23:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, ezzel dokihoz kell menni, én csak a görbevezetésre írtam. :)
2011. nov. 20. 00:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért nem válaszoltam eddig mert nem voltam gépközelben. Azért vezetek hőgörbét mert vége lett egy nagyon hosszú kapcsoaltomnak és annyira megmaradt bennem hogy mérem a hőmet hogy úgyan úgy csinálom. Ileltve a nőgyógyászom is mondta hogy vezessem tovább ha már elkezdtem. Ez a testápolós folyás mára teljesen eltünt úgy hogy úgyis kell majd mennem rákszűrésre rákérdezek akkor az orvosnál.
2011. nov. 21. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!