Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A krémes fehér folyás alatt...

A krémes fehér folyás alatt mit kell érteni? Olyan kicsit sürü és testápolo szerü? Látszik a bugyin is? A méhszáj állapotát hogy kell nézni?

Figyelt kérdés
Nekem krémes folyásom van és február 15-16 ra tette a ciklus.hu a termékenységemet január 15 volt az utolsó mensim és a derekam is fáj meg a melleim viszketnek és álmos is vagyok.
2009. márc. 4. 03:01
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

A krémes fehér folyás gombás fertőzésre utalhat. Nem viszket? Igaz, amikor én is terhes voltam az terhesség alatt volt valami ehhez hasonló fertőzésem (nekem nem viszketett). Végig kezelgették, most hogy már megszültem végre teljesen kikezeltek belőle! (és a páromat is, mert folyton megfertőztük egymást)

A mellfeszülés utalhat terhességre az álmossággal együtt. Én szinte egész terhességemet átaludtam. Ébren csak 5-6 órákat tudtam lenni egy nap. Én csinálnék egy tesztet, ha elmarad a nemvárt. És utána tessék jelezni, hogy mi lett!:)

2009. márc. 4. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem krémes fehér folyásom volt nemvárt előtt és még most is az van 8 hetesen! Viszont ha jan 15.-én volt az utolsó mensid, akkor febr. 15-16.-án már a következő mensi esedékes, nem a peteérés!
2009. márc. 4. 08:29
 3/3 A kérdező kommentje:
37 napos ciklusaim vannak.
2009. márc. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!