Van valamilyen torna amit itthon végezhetnék 13 hetesen úgy, hogy régebben nem tornáztam?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szalad a súlyom, már majdnem 4kg rajtam van. Az étkezésemen egyszerűen nem tudok változtatni, nagyon kívánom a rosszat :(2012. okt. 26. 07:27
11/12 A kérdező kommentje:
Fehér kenyeret nem szoktam enni egyébként, csak rozsost. Reggelire sokat eszem, ebédre kevesebbet (nem is nagyon kívánom a főtt kaját), vacsi meg mindig 6 előtt van. Olyan 4-5 körül és 10kor fekszünk. Csak szénsavmentes vizet iszom, igaz 2-3 liter nem jön össze egy nap. Viszont úgy minden másnap becsúszik egy tábla milka vagy chips meg péksüti. Úgy látszik ez pont elég a hízáshoz.
2012. okt. 26. 10:12
12/12 anonim válasza:
Rubint Réka csak akkor ajánlott, ha a kismama előtte is tornázott, szóval én őt nem ajánlom.
Inkább Béres Alexandra, Détár Enikő, vagy Kállai Ildikó.
38+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!