Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valamilyen torna amit...

Van valamilyen torna amit itthon végezhetnék 13 hetesen úgy, hogy régebben nem tornáztam?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szalad a súlyom, már majdnem 4kg rajtam van. Az étkezésemen egyszerűen nem tudok változtatni, nagyon kívánom a rosszat :(
2012. okt. 26. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tornázni nem most kell elkezdeni, sőt ha eddig nem tetted eztàn nem is ajánlott!

Legyen akaraterőd, vagy pedig ez van, a végére fel szedsz 20-30 kilót!

2012. okt. 26. 07:40
 2/12 A kérdező kommentje:
De rendes vagy :( Úgy tudtam, hogy a 12. hét után lehet tornázni...
2012. okt. 26. 07:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Kismama jógát csinálhatsz, az kíméletes. Próbálj az étkezésen változtatni, hidd el később megbánod. 4 kg még nem sok.

31h km

2012. okt. 26. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:

En is ezzel a gonddal kuzdok sajnos. Eddig 3 kg jott fel 13 het alatt pedig nem eszek tobbet, mint eddig. Sot vacsira mar csak 1-2 alma marad. A hanyos korszak engem elkerult, lehet ezert latvanyosabb a dolog.

Eddig 51 kg voltam, ugyanannyit eszek, mint korabban, de az emesztesem sajnos szinte teljesen leallt es minden mg-ot 100% ban hasznosit es raktaroz. Nalam minden combra megy:(. Iszonyatosan rondan tudok hizni. Nem tudok ezzel mit kezdeni. A parom is azzal jon, hogy nem gond az a par kg hisz csak biztos kivanos vagyok. Hat ilyenkor bogni tudnek, mert nem tudom mi lesz a vegere.

2012. okt. 26. 08:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Az elsővel 16kg-t híztam, de mivel dolgoztam majdnem végig, így annyira nem kellett figyelnem a mozgásra. Meg a kaja sem jutott annyiszor eszembe.

Most meg itthon vagyok és mindig csak nasiznék. Azért 30kg-t nem akarok hízni a végére :( Pedig biciklizünk a lányommal, meg ugye szaladgálok utána, de semmi haszna a testemre nézve.

Kismama tornára nem tudunk járni, mert ahhoz kocsi kéne, mesze van.

Azt meg előre látom, hogy szoptatás alatt megintcsak nem fogok fogyni, mert az elsőnél sem fogytam. Szal kb 2 év mire elkezdhetem ledolgozni a kilókat... Jó lenne, ha nem kéne túl sokat...

2012. okt. 26. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Rubint Reka? Mindenki ismeri, de en meg nem lattam a terhestornajat. Igaz, hogy nem arrol hires, hogy kimeli magat, de ha talalsz olyan gyakorlatokat, ami jonak tunik, azt megprobalhatod. Nem kell mindent pont ugy csinalni, csak ovatosan, lehet kevesebbet is, ahogy jol esik.

A youtubon is vannak fent tole ilyen gyakorletok szerintem. Ott megnezheted milyen.

2012. okt. 26. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos most nem tudok linkelni, de a kapcsolodo kerdeseknel az utolso a rubint reka kallai ildiko kerdest erdemes megnezned. Remelem ugyanazt dobja ki neked is.
2012. okt. 26. 09:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rékának a baba-mama tornáját ismerem, de az elég uncsi volt egy idő után mindkettőnknek. Majd rákeresek akkor a terhestornájára, hátha nem vészes.
2012. okt. 26. 09:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól,hogy korábban nem tornáztál most megteheted csak kíméletesen.

Vannak direkt kismama tornák,abból is annyit csinálj amennyi jól esik és fokozatosan.Ja,és persze előtte beszélj az orvosoddal.Én mindig rákérdeztem,h szabad e?

Nekem az ivás csillapította az éhségemet,Teák,szörpök,ízesített vizek stb. persze este már nem ittam.

A nasi ellen meg úgy tehetsz,ha nincs otthon semmi.Ne vegyél akkor nincs mit megenni:)

2012. okt. 26. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Rubint réka légy bombajó kismama, vagy pedig Kálai Ildikó kismamatornája:)

Én a Rubintot csináltam minden nap a 22. hetig, aztán pihentem mostanáig, mert elkezdtem sokat keményedni (nem a torna miatt). Es most a Kálai Ildikóra tornázom:) az nem olyan megterhelő:) plusz eljárok heti 1x kismama jogára:)

Egyél 5x naponta, hagyj ki az étkezések között 2 órát, és abban av2 órában semmit ne egyél! Igyál mellette sok vizet, 2-3 litert naponta, ne csipegess, ne nassolj! Kerüld a fehér cukrot és a fehér lisztet! Inkább fehérjét egyél, szénhidrátot reggelire, este pedig 6 előtt vacsorázz, és fehérjét, salátàval, vagy gyümit!

Sok sikert!!!!!:)))) 4kg még nem sok, sikerülni fog!!!:)

32 hetes kismami

2012. okt. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!