Hogyan jelentettétek be, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Hogyan mondtátok el a szülőknek, hogy babásak vagytok? :) Férjemmel még nem jelentettük be, de kiváncsi vagyok ki hogyan csinálta.2012. okt. 26. 03:58
1/12 anonim válasza:
Ennyire kövér vagy, hogy nem tudják eldönteni rólad? 25 évesen több eszed is lehetne, mint hogy ilyeneket kérdezel. Ha erre sem tudod a választ, akkor kérdés készen állsz-e már az anyaságra. Előre sajnálom a gyerekedet. Vagy majd felküldöd őt is a gyk-ra hogy hülyeségeket kérdezzen? :(
2/12 anonim válasza:
Első: ezeket a dolgokat honnan állapítottad meg? és miért szólod le ennyire kérdezőt talán ismered??
3/12 anonim válasza:
Első: nem értem a leszólást. Gondolom csak valami ötleteset szeretne a kérdező és ezért kíváncsi, hogy ki hogyan mondta meg. Nálunk amúgy nem volt túl kreatív. Becsomagoltuk a terhességi tesztet és mondtuk nekik, hogy szeretnénk mutatni egy kis apróságot. Azért vicces volt az a 30mp reakcióidő amíg tudatosult bennük, hogy mi is van.:-)Gratulálok és Boldog Babavárást :-)29hkm
4/12 anonim válasza:
Szia! Én sem értem, hogy mi leszólni való van ebben a kérdésben! Meg honnan veszi az első válaszoló, hogy a kérdező 25 éves! Na mindegy.
Amikor pozitívat teszteltem, akkor először csak a páromnak mondtam el, és a szüleimnek akkor mondtuk el, amikor a terhességem az orvos is megállapította.
5/12 A kérdező kommentje:
Első: 4-5 hetes terhes vagyok, az még egy gebén sem látszik meg :) Amúgy nem vagyok kövér és debil sem, csak ötleket akartam gyűjteni, de tudod mit inkább felejtsd el. Már úgyis tudom hogy hozzuk nyilvánosságra csak kiváncsi voltam mások ötleteire is. ja és ha csak azért jársz ide, hogy hátha elvetél tőled egy kismama akkor meg van rólad a véleményem. Név nélkül könnyű megmondani a frankót ugye? A többieknek köszönöm!
2012. okt. 26. 06:56
6/12 A kérdező kommentje:
Az ezután válaszolóknak elnézését kérem, de többet nem fogom megnézni ezt a kérdésemet, ugyanis azóta fáj a hasam, hogy az első válaszoló válaszát elolvastam. Remélem az én gyerekemet jobban meg tudom majd nevelni és nem lesz olyan mint az említett személy.
2012. okt. 26. 07:10
7/12 anonim válasza:
4-5 hetes terhesen? Ha lehet, sehogy. Várd ki a 12. hetet, mert addig sajnos bármi történhet. a terhességen nagy része vetéléssel végződik, sokszor úgy, h nem is tudunk róla. Kínos lenne magyarázkodni, meg fájó is, h bocsi, akkor mégse lesz baba.
8/12 anonim válasza:
Bocsánat az offolásért, de egy normális családban hogy lenne már kínos egy vetélés? Fájónak fájó, így is, úgy is és mindenképpen kiderül, ha kórház a vége. Nekem volt, nem is egy és az elsőnél 3 napig voltam kórházban.
Kérdezőnek: mi csak simán elmondtuk, így is örültek.
9/12 anonim válasza:
Nem a családban kínos,hanem ha pl. az anyukája szétkürtöli az örömhírt a tágabb családban, az ismerősök között, azok tovább adják, stb. Utána meg, ha baj van, csak jönnek a kérdések, h mi történt és rossz lehet mindenkinek elmesélni az elejétől. Meg a sok sajnálkozás is rossz.
10/12 anonim válasza:
4. vagyok. Tényleg jobb lesz így a kérdezőnek, hogy nem olvassa el a további válaszokat, mert csak az elvetélésről írtatok utána. Miért kell ijeszgetni egy babáját váró kismamát? Hogy még jobban frászt kapjon? Így is meg van rémülve, hogy fáj a hasa. Én sem örültem volna, ha terhességem alatt rémtörténeteket mesélnek nekem, nem is hagytam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!