Fogadott orvosotok megadta mobilszámát, hogy ha bármilyen kérdés, vagy baj van, el lehessen érni őt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 21:11
11/12 anonim válasza:
Szia! Nekem megadta, de mondta, hogy csak reggel 8-tól este 8-ig van bekapcsolva, utána a kórházat tudom hívni, ahonnan sürgős esetben elérik őt az otthoni vonalason. Szóval kérdezgetni tudok, ha bármi van, ha pedig éjszaka szülnék, akkor úgyis behívják a kórházba.
12/12 A kérdező kommentje:
Megadta a számát, de mindig olyan enervált és olyan kurtán válaszol, mintha a fenébe kívánna. A 3 babát várom és 10 éve járok hozzá. Sokkal többet várnék el tőle a rendeléseken is, persze ahol fizetek neki, de mindig csak a legszűkösebb válaszokat kapom. Szívesen választanék másik orvost, de Ahol én lakok, ott mindegyiktől kiráz a hideg. Pestre nem mehetek, mert a második szülésem 1 óra alatt zajlott e és figyelmeztetett az orvos, hogy most se számítsak másra. Ezért maradtam nála.
2009. aug. 10. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!