Viszket, hámlik a cicim, fürdés után bekentem testápolóval és ég, még jobban viszket. Miért lehet? 19 hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 22:13
11/16 anonim válasza:
Nekem az a furcsa amiért gombára gondolok, mert hámlik is.... nomeg ég a testápolótól. Nem szabadna égie, sem hámlani a bőr! Ez nem simán csak növekedés, én úgy gondolom.
12/16 anonim válasza:
Na szóval nekem amikor nőttek terhesség alatt a melleim, feszített persze, ki is repedezett, ez is ok, viszketett is néha ez is rendben. De nem hámlott rajta a bőr, és nem égett amikor bekentem testápolóval. Nyilván azért ég olyankor mert meg van sérülve a bőr (hiszen hámlik...) szóval szerintem ez alapján inkább mutasd meg bőrgyógyásznak.
13/16 A kérdező kommentje:
7. én megyek mell orvoshoz, magán úton, mert fáj is, tegnap a nőgyógyásznál voltam Ő azt mondta terhességi tünet. De én nagyon félek.
2012. okt. 25. 09:06
14/16 anonim válasza:
nekem is volt ilyen és nem gomba volt, én körömvirágkrémmel kenem, az egész jó rá.
15/16 anonim válasza:
Én nem is tudtam, hogy a cici is lehet gombás :O :/
16/16 A kérdező kommentje:
Hámlás már nincs, csak viszket még, nem folyamatosan csak néha rájön, de nem vakarom, kibírom:-)
2012. okt. 25. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!