Viszket, hámlik a cicim, fürdés után bekentem testápolóval és ég, még jobban viszket. Miért lehet? 19 hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 22:13
1/16 anonim válasza:
Nagyon érzékeny lett a bőröd. Ezen a vegyszeres testápolók nem segítenek. Én az anyósomtól kaptam a terhesség alatt egy színszappant. Ő nagy biomágius :D. De igaza lett. Rendbe hozta a bőröm, a testápolót azóta elfelejtettem, mert nem kell. Ma már a fürdőszobám alapfelszerelése. Még hajat is azzal mosok.
2/16 anonim válasza:
A mell alatt? Gomba lehet egyébként.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem alatta, oldalt körben viszket. Ég a testápolótól, forró a cicim, meg most nőt sokat szerintem.
2012. okt. 24. 22:46
4/16 anonim válasza:
Az a növés miatt lehet akkor, feszül a bőröd. Ég és viszket, ismerős érzés :)
Olivás krémmel próbáld kenegetni, az jó zsíros krém és égni sem fog. Sőt hűsít és hidratál. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Olivás? Holnap keresek, gyógynövény boltban?
2012. okt. 24. 23:09
6/16 anonim válasza:
Egyes vagyok. Ezért írtam a színszappant. Az eleve 95%-ban oliva olaj. Nekem a terhesség előtt is nagyon érzékeny bőröm volt, de alatta hatványozódott. De ez bevált.
7/16 A kérdező kommentje:
Olyat hol adnak?
2012. okt. 24. 23:29
8/16 anonim válasza:
Én a Herbáriában veszem. 1200-1300 forint.
9/16 A kérdező kommentje:
Ez nem szárít akkor egyáltalán?
2012. okt. 24. 23:37
10/16 anonim válasza:
Nekem bimbóvédő krém jött be csak, az egész cicim elkezdett viszketni, meg is repedt a bőröm. Egyedül a Garmastan vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!