Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megrugdosna a férjed 16...

Ha megrugdosna a férjed 16 hetes terhesen mellette maradnál?

Figyelt kérdés
Elözmény hogy nem kérte ki karácsonnyra a szabit es ezt mástol tudtam meg.veszekedés stb.én is nekiugrottam dühömben ő megfogta a kezem lerántott a földre és rugdalt
2012. okt. 23. 23:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
6%
18-as: És mégis mirefel hagynád el a férje helyében? Ki vagyok akadva rajtad.
2012. okt. 24. 15:31
 32/36 anonim ***** válasza:
94%

Nem, de nem is kérdezném meg másoktól, mert egyértelmű. Akkor sem maradnék vele, ha terhesség nélkül verne, nemhogy akkor, ha rugdosna.

De ezt komolyan kérdezed? Leránt a földre, megrugdos terhesen és te megkérdezed, hogy más vele maradna-e? Arra gondolj, hogyha majd a gyereked is olyat mond neki, ami nem tetszik, arra is így reagálna?

2012. okt. 24. 15:38
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

jó páran leirták, de csak csatlakozni tudok. Milyen érzelmek dominálnak ott, ahol egy vita elintézése, erőszakon alapul? Szereted? És akkor mi van? szeresd a születendő gyermeked, és add meg neki a lehetőséget, hogy normálisan nőhessen fel. Ez jobb sose lesz.

lehet hogy butaság volt a részedről nekiugrani, de ez akkor sem ok arra, hogy megrugdosson. pláne 16 hetes terhesen.

fogsz majd találni olyat aki megérdemel, és elfogad téged egy gyerekkel, de én nem maradnék. csak a babára gondolnék...

34 hkm

2012. okt. 24. 15:42
 34/36 anonim ***** válasza:
91%

Igy kezdodik aztan a kek foltok aztan kiugrassz az ablakon mint egyik kismama tette itt a varosban?mert akkor ha a gyerek eletet veszelyeztetetd mert egy ilyen emberrel maradsz nem gondolsz a gyerekedre.

Ha most itt tartotok kesobb a gyereket fogja elverni mert bog stb.

Ajanlom rendorseg (testi sertes terhes no komolyan veszik) es huzzal de messzire de legalabb mutasd meg neki hol a hatar hagy uljon egy par orat kihalgatason maskor meggondolja hozzad erjen.

Sajnos ha hagyod egyre rosszabb lesz nezd meg a nok bantalmazasi oldalat ott talalsz segitseget www.NANE.hu

2012. okt. 24. 15:48
 35/36 anonim válasza:
6%

Sziasztok!

szerintem teljesen mindegy ,hogy feher boru vagy (szines) roma szarmazasu!mindkozzul van jo es rossz ...te pedig kerdezo tuti egy elkenyeztetett hisztis liba lehetsz mar bocsanat..nem,hogy orulnel neki hogy a parod dolgozik es kepes meg karacsonykor is bemenni hogy tobb penzetek legyen...amugy elhagynam de teged is kirugnlak...tovabbi szepet es boldog babavarast mindenkinek :

udv:7+4 hetes kismama

2013. jan. 15. 18:32
 36/36 anonim ***** válasza:
szoval akkor egy nö csépelheti a férjét, de ha az nem hagyja magàt, akkor roh.adék. Remélem titeket is jol megvernek pàrszor, hàtha észhen tértek....
2014. nov. 18. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!