Ha megrugdosna a férjed 16 hetes terhesen mellette maradnál?
Figyelt kérdés
Elözmény hogy nem kérte ki karácsonnyra a szabit es ezt mástol tudtam meg.veszekedés stb.én is nekiugrottam dühömben ő megfogta a kezem lerántott a földre és rugdalt2012. okt. 23. 23:30
12/36 A kérdező kommentje:
Szeretem. Kibékültünk de ez durva és nagyon fáj. És hazudott is nekem mert azt mondta kikéri a szabit.és eszében sem volt. Mindig másoknak kedvez a munkatársainak . És azt hazudta lintézi és mégsem. És sirtam rámordított és igy kezdődött
2012. okt. 23. 23:51
13/36 anonim válasza:
És te most ezért balhéztál vele. Átvállalta a gyerekes emberek helyett a karácsonyi műszakot, na majd ha gyereketek megszületik remélem más is megteszi veletek.
14/36 anonim válasza:
Na képzeld el, amikor ugyanezt egy riadt, könnyes szemű kisgyerek előtt csinálja... Ezt akarod?
15/36 anonim válasza:
Jól szituált, tanult, intelligens emberek között nem hinném, h ilyen előfordulhat. Abban a körben ahol ilyen van ott a következő férj sem lesz jobb. Ez az átlag, de persze vannak kivételek én is ismerek, művelt normális család, fehér tanár emberek, a pasi rendszeresen megverte a feleségét, elváltak, a verő ember újra nősült kb. 8-10 éve van az új asszonnyal és soha egyetlen újjal nem bántotta. Lehet olyan is, h kihozza a nő ezt a pasiból, ha tényleg tanult fehér bőrűek vagytok akkor azonnal hagyd el, jön jobb és biztos neki sem Te vagy az igazi.....
16/36 anonim válasza:
Semmi oka nem volt rá, hogy ezt tegye veled! Én elhagynám de rögtön, ha terhes vagyok ha nem! Nekem is volt szerencsétlenségem egy hasonló férfihoz... hálistennek ott nem volt baba. Férjem szerencsére egyáltalán nem ilyen alkat, soha nem bánata főleg nem terhesen.
17/36 anonim válasza:
Ezen miért kell egyáltalán gondolkozni? Itt nem arról van szó, hogy megbocsátasz, nem bocsátasz. Tudom, rengeteg a megfontolandó dolog. De! Sokkal könnyebb akár az anyagiakra, akár az érzelmi veszteségekre megoldást találni, mint még egyszer lehetőséget adni annak az állatnak, hogy ilyet tegyen! És most nem csak azért állat, mert terhes vagy és mi az, hogy kezet, illetve lábat emel rád. Egyszerűen ez egy állat ez az ember. Nem is értem, hogy ezek után bármilyen pozitív érzések maradnak egy nőben az ilyen férfi iránt. Erre soha nincs oka és joga egy férfinak. Én egyetlen pofon után léptem, és örök gyűlölet maradt bennem iránta. Hál istennek azóta nagyon rosszra fordult a sorsa, de a mai napig azt sajnálom, hogy tőlem sosem kapta vissza azt a pofont. Most biztos lesz majd aki azt írja, hogy persze biztosan nem voltam terhes, azért is tudtam könnyen lépni. Hát ez butaság! Ha terhes lettem volna, akkor még neki is megyek, hiszen olyan, mintha a gyermekemet ütötte volna meg. Ki az aki hagyja, hogy a gyermekét verje egy ilyen?
18/36 anonim válasza:
Gyakorlatilag te kezdted, de akkor sem rugdalhat meg...
elhagynám, de a psai helyében téged is elhagynálak....
19/36 anonim válasza:
utolsó teljesen igazad van. szerintem itt nem azon van a hangsúly hogy terhes nem terhes, itt egy nő önbecsüléséről van szó, én biztos nem maradnék a párom mellett ha ilyet tenne bármennyire is szeretem.
20/36 anonim válasza:
ja bocs utolsó előtti :) közben más is írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!