Ha megrugdosna a férjed 16 hetes terhesen mellette maradnál?
egyszer emelne rám kezet...
egyszer volt eddig egy durva veszekedésünk, ahol elég ronda szavakat vágott a fejemhez, akkor elgondolkoztam, hogy kell ez nekem? végül ultimátumot kapott: vagy változtat a viselkedésén vagy tudja merre van az ajtó. ez nála használt, megváltozott. a csúnya szavakat meg tudtam neki bocsájtani, na de azt hogy kezet emeljen rám?? abban a pillanatban hagynám el, még akkor is, ha nem lennék terhes. nem akarnék rettegésben élni, hogy mikor gurul el megint a gyógyszere, és ne adj isten úgy bántana, hogy a picinek is kárt okozzon a pocakomban.
és mindegy lenne, hogy mi az előzmény. bár én soha nem emelnék kezet rá.
ATYA ÚR ISTEN!!!!!!!
Ez most komoly? Ti minden vitás kérdést nekiugrással és rugdosással rendeztek le????
Normális felnőtt emberek vagytok???
Szerintem nem.
Mint a vadállatok, akik egymás torkának ugranak ha valami nem tetszik!
Szegény gyerekeket sajnálom hogy egy ilyen idegbeteg családban kell felnőniük!
Mégis hogy a búbánatba maradnék egy együtt egy ilyen állattal mint a férjed ha én lennék a helyedbe? Miért? Hogy lábtörlőnek nézzen?
El nem tudom hinni, hogy valakinek ezek után még kérdés hogy mit csináljon!
És tudod nem tapasztalat nélkül osztom itt az észt neked. Sajnos tudom milyen az amikor valakit bánt a férje, de én azonnal léptem. És csak az az 1 esélye volt.
Amit akkor eljátszott, látleletet vetettem és beadtam a válókeresetet.
Azóta rátaláltam életem párjára aki elfogadott gyerekkel együtt.
Most várjuk a babánkat, úgy vigyáz rám mint egy hímes tojásra. Boltba nem enged, nehogy nehezet cipeljek, tömegbe nem enged nehogy valaki nekimenjen a hasamnak, óv és véd mindentől minket.
És nem megrugdalna...???!!!
Nem vagytok egymáshoz valók. Mert aki igazán szereti a másikat, az nem ugrik egymás torkának.
"Tesómat is megrugdosta a férje mikor terhes volt,vele maradt,azóta is együtt vannak,de csak a gyerekek miatt.Még mindig belerúg néha ha nem tetszik neki valami.
Engem is ráncigált már a férjem meg terhesen.
Én ne hagynám el a férjemet,nagyon szeretem.
Nem tudom Ti hogy álltok az érzelmekkel,de az soat befolyásol.
A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad."
Szép család vagytok! Ami szomorú, hogy még büszke is vagy rá! Érzelmek? Ha az emberben van érzelem a másik iránt nem fordulhat elő olyan, hogy megrúgja, vagy kezet emel a másikra. Itt max ti vagytok szerelmesek, és a saját érzéseitekkel kerestek mentséget a párotok agresszív megnyilvánulására.
Kérdező: a válasz egyértelműen Nem!!!
Úristen de szánalmas, ne haragudj, már a kérdés is. Szerintem ne hagyd el mert illetek egymáshoz! Két primitív ember.
Nyilván ha az én férjem csak egy ujjal hozzámérne, tökmindegy hogy terhesen vagy nem terhesen, én otthagynám. De mondjuk én se ugranék neki, bármi is történne mert van önuralmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!