Egy hete késik a menstruációm, ma reggel is (másodszor) émelygéssel, szédüléssel ébredtem. Sűrűn van vizelési ingerem is, a mellem nem kimondottam fáj, inkább érzékeny. Viszont enyhe menstruációs fájdalmaim vannak, Talán most összejött?
A párommal már másfél éve szeretnénk babát, de eddig nem sikerült. Orvoshoz nem mertem még menni a negatív válasz miatt.....nem bírnék ki egy újabb csalódást!!
talán most sikerült?
Hát ezek bíztató jelek... :)
Szerintem kéne csinálnod egy tesztet. Az a biztos! Drukkolok h pozitív legyen az eredmény ;)
köszönöm szépen a válaszokat!:)
De szerintetek az hogy néha enyhén görcsölök az mire utal?
jaj de jó! ezzel most kicsit megnyugtattál! remélem hogy most sikerült! hétfőn tesztet veszek ha addig a helyzet változatlan marad, és jelzem az eredményt!
Köszönöm a válaszod/válaszaitok!
várjuk a választ, én is drukkolok neked!!
üdv
Nem korai, az elejen igy van ez, a masodik trimeszterben csokkenhet a gyakori vizelesi inger, de a harmadikban szinte biztos, hogy visszater es meg durvabb lesz.
Mas okozza ezeket: az elso trimeszterben az, hogy eleg nagy az alhasi verboseg mar a terhesseg elejetol, illetve a testunk minden izma ernyedtebb, gyengebb (epp a baba vedelme erdekeben), emiatt kevesbe tudjuk raktarozni is.
A 3. ban meg mar keves a helye a hugyholyagnak, a baba elfoglalja, raadasul idonkent meg is pockolgeti.
En nagyon erosen javaslom, hogy tesztelj egyet, biztosan pozitiv lesz, ha pedig negativ lenne (nem lesz az, ez csak egy felteves), akkor sem veszitenel semmit. Ha sokaig varsz, akkor ugyanugy egesz nap ezen gondolkodol, mintha mar pozitiv lenne a teszted es tudnad is biztosan, hogy terhes vagy, csak eppen igy ketsegek kozott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!