6. napja késik és tegnap délután meg ma reggel is pozitív lett a tesztem! Innen lehet baj?
ne emelgess nehezet! pihenj sokat! ne idegeskedj!
Szedjél terhesvitamint, folsav a legfontosabb!!
és persze a pozitív gondolkodás!!
Megállapítja ma a doki, hogy jó helyre ágyazódott be..ne izgulj! minden okés lesz..a megjön érzés meg totálnormális ilyenkor!
Nemsoká láthatod a monitoron! nyugi!
boldog babócavárást neked!
Sőt, ha lehet semmilyen vízbe ne ücsörögj, inkább zuhanyozz!
A folsavat biztos mondja majd a doki, de ha nem akkor is kezdd el szedni, napi 2x3mg, gyógyszertárban reci nélkül lehet kapni.
(a genetikai gondok ellen jó)
Ne hajtsd túl magad, mert még nem érzed ugyan, de a babótól vonod el az energiát, és az oxigént, ha úgy érzed le kell feküdnöd, akkor feküdj le.
Az elevit nagyon szuper, Én többféle vitamint kipróbáltam, de attól éreztem magam a legjobban, szinte alig híztam, szóval attól ne félj, hogy meghízol tőle, mert most úgyis mindent elszív a baba tőled. :-)
Minden jót!
37 hetes
Én is ugyanígy aggódtam az elején. Igaz még most is csak 8 hetes vagyok. Kb 5-6 hetesen fájdogált a hasam, görcsölgetett, mintha megjönne, de aztán elmúlt. Én is megijedtem, de minden rendben volt. Mikor elmentem a dokihoz, azt mondta a lehető legjobb helyen van a babóca.
Ne stresszeld magad, ez nagyon fontos. És ne aggódj:) Szedjél terhesvitamint, ha még nem kezdted el, abban megvan minden, ami kell a babádnak.
Nagy nagy gratula, jó egészséget kívánok, és vigyázz magatokra!
üdv: 37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!