Nekem két napja késik eddig mindig megjött a 28. nap reggel most nem. Terhes lehetek?
Gratulálok!
Én is így vagyok, nem jött meg, tüneteim nincsennek, holnap veszek tesztet!
Írígyellek:)
igen terveztük de eddig nemjött össze remélem most igen
a derékfájás normális ilyen korán?
Utolso menstruacio elso napjatol szamitjak. Akkor most 4+2 hetes vagy, menstruacio szerint! Aztan majd ha kicsit nagyobb lesz az embrio megtudjak mondani kb, h mikor volt a megtermekenyites...
Orvoshoz azt hiszem meg ertelmetlen menni, mert nem sokat lathat... Varj meg vele legalabb ket hetet... Kegyetlen lesz kivarni...
Csinalj majd meg egy tesztet reggel, vagy akar varhatsz is nehany napot ra... Nekem pl nem mutatta meg mikor pont ennyi idos voltam, negativ jott ki... semmi halvany csikocska... Ra 10 napra kezdtem aggodni, megismeteltem, es akkor mar nagyon eros pozitiv lett...
Hu, ez a "pisilned kell" erzes nem akarlak megijeszteni, de utalhat felfazasra is, es azert keshet...
Normalis ez az erzes, kesobb legalabbis normalis... de ilyen koran, hogy normalis-e azt nem tudom... csinalj meg egy tesztet szerintem, reggel...
Remelem nem felfazas, hanem Baba...
Mellfeszules, hanyinger, kajaundor, valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!