Lenne kedvetek tippelni? (nem és hét)
2012. okt. 21. 07:46
1/37 anonim válasza:
Úúúúúristen megkérdezhetem hány éves vagy? Nem sértésként,de nagyon tininek/gyereknek tűnsz.
Szerintem 17-18. hét és kislány.
3/37 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. :)
Köszönöm a választ.
2012. okt. 21. 07:51
4/37 anonim válasza:
FIU, DE NAGYON FIATAL VAGY TUDOD MIRE VÁLALKOZTÁL???
5/37 A kérdező kommentje:
Lesz segítségem. Családom,barátom,barátom családja,barátnőim,barátaim mindenki mellettem áll és segít amiben tud! :)
2012. okt. 21. 08:21
7/37 anonim válasza:
25. hét és lány
Enyém is ekkora kb., 26 hetes vagyok, csak az enyém nem kerek, hanem csúcsos :)))
Boldog babavárást :))
8/37 anonim válasza:
Én már 20 éves vagyok,védekezés mellett estem teherbe igaz nekem már vőlegényem van,de még tanultam.Nagyon szégyeltem magam amikor kiderült hogy terhes vagyok.Amikor kijött a 2 csík elsírtam magam.
Nem tudhatjátok,hogy ez a kislány hogy esett teherbe.Lehet ő is úgy járt ahogyan én.Most 12 hetes terhes vagyok.
Szerintem olyan 20 hét fele járhatsz :) Boldog babavárást kívánok :)
10/37 anonim válasza:
Hogy estél tehrbe? Csak azt ne mondd,hogy direkt!!
22.hét körül és csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!