Vélhetőleg 14. hétben nem csinálnak már sehol abortuszt? 14cm.19 múltam.
Szia!
Azt hiszem, nem véletlen, hogy menstruáltál, és így nem vetted észre, hogy babát vársz... Nincs nagyobb öröm a gyereknél, még akkor is, ha sokszor kegyetlenül nehéz helyzeteket kell megoldanod. Én anyaként azt tapasztalom, hogy a gyerekeim miatt sokkal nagyobb erőket vagyok képes mozgosítani, mint mondjuk magamért.
Ha mégis örökbe adnátok, mert abszolút kilátástalannak tűnik a helyzet, akkor választhatsz nyílt örökbeadást is pl. a Gólyahírnél. Ha pedig tényleg marad, rengeteg szervezet van, ahonnan kaphattok adományokat pl. tápszer,bébiételcégek van, hogy adományba adnak közeli lejáratúakat, vagy pl én is vittem már be a védőnőknek bébiételt, tápszert, mert az én gyerekemnek már nem kellett. Érdemes ezeknek utánanézni. A másik, nem kell bedőlni az összes reklámnak: a gyerekruhákat fillérekért meg tudod venni használtan, a kütyük egy része felesleges- a gyereknek te kellesz és nem a legújabb zenélő,beszélő villogó herkentyű. ötletességgel egy csomó játékot meg lehet csinálni. Kiságyat, stb-t is lehet használtan venni. Hajrá! Remélem, a család azért majd mellettetek áll, legkésőbb akkor, ha meglátják a picúrt!
Köszönöm a sok választ! Elvetetni már nem fogom semmiképpen sem, de örökbe adni se. Barátommal átbeszéltük, és mellettem áll, akármi legyen, csak ő is fél picit ettől az egésztől.. Szülők elé még nem álltunk oda, de a napokban "kénytelenek" leszünk most már. Amint írtam már, inkább csak anyós reakciójától félek, azt mondta párom h először dühöngeni fog, meg mérges lesz ránk, de utána megbékél. Remélem tényleg így lesz.
Én is félek még, rengeteg minden van bennem. Azért 19 évesen még éretlennek érzem magam ehhez, de remélem felnövök hozzá. :)
Szia!
Majd írj mi volt a reakciójuk a szülőknek.
Bocsi, hogy ilyen későn írok.
De, ha valaki olvassa, akit érdekelt, mindenki elfogadta. :)
Én családom nagyon örült. Párom anyja kevésbé, de végül azt mondta hogy ő is örül. Úgyhogy minden rendben ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!