Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélhetőleg 14. hétben nem...

Vélhetőleg 14. hétben nem csinálnak már sehol abortuszt? 14cm.19 múltam.

Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy már nem csinálják meg sehol. Mielőtt mki elkezdene oltani, nem tudtam h terhes vagyok, mert menstruáltam. most kellett volna megint megjönnie, de nem jött, ezért kerestem meg az orvost, de nem biztatott semmivel.. sajnos nem tudnám felnevelni :( család se senki nem tudna segíteni, ha megtartanám.. :(
2012. okt. 19. 14:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Fiatal vagy,de nem sokkal,mint én. Nekem volt abortuszom március végén.. Azóta nappalom-éjjelem pokol.. Nem tudom feldolgozni. Nem egyszer véget akartam vetni az életemnek. Drasztikus lehet ,amit írok,de egy abortusz után olyan fájdalmat érez egy normális anya,amit soha senkinek nem akarnám hogy átélje. Igen,fiatal vagy,de ha lehetne se vetesd el a babát! A legszebb pillanataidat ő fogja okozni neked az életben! Miatta lesz a legtöbb értelme az életednek! Ezt hidd el! Nem nézlek le semmi miatt sem,csak segíteni próbálok,mert beleestem én is ebbe,de én rosszul döntöttem!
2012. okt. 20. 10:33
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
Az utolsó tapasztalatból beszél,sajnos:(így hallgass rá ha nem akarsz roncs lenni,mindennek oka van annak is hogy ő jönni akar hátha Isten megajándékoz téged egy élettel akkor segíteni is fog csak kérni kell!!!!!!!és nem megölni:((nagyon de nagyon gondold át mert ez az egy hiba egész életeden végig kisérhet....
2012. okt. 20. 13:48
 23/32 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Azt hiszem, nem véletlen, hogy menstruáltál, és így nem vetted észre, hogy babát vársz... Nincs nagyobb öröm a gyereknél, még akkor is, ha sokszor kegyetlenül nehéz helyzeteket kell megoldanod. Én anyaként azt tapasztalom, hogy a gyerekeim miatt sokkal nagyobb erőket vagyok képes mozgosítani, mint mondjuk magamért.

Ha mégis örökbe adnátok, mert abszolút kilátástalannak tűnik a helyzet, akkor választhatsz nyílt örökbeadást is pl. a Gólyahírnél. Ha pedig tényleg marad, rengeteg szervezet van, ahonnan kaphattok adományokat pl. tápszer,bébiételcégek van, hogy adományba adnak közeli lejáratúakat, vagy pl én is vittem már be a védőnőknek bébiételt, tápszert, mert az én gyerekemnek már nem kellett. Érdemes ezeknek utánanézni. A másik, nem kell bedőlni az összes reklámnak: a gyerekruhákat fillérekért meg tudod venni használtan, a kütyük egy része felesleges- a gyereknek te kellesz és nem a legújabb zenélő,beszélő villogó herkentyű. ötletességgel egy csomó játékot meg lehet csinálni. Kiságyat, stb-t is lehet használtan venni. Hajrá! Remélem, a család azért majd mellettetek áll, legkésőbb akkor, ha meglátják a picúrt!

2012. okt. 20. 14:33
 24/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, különböző országokban különböző az abortusz-szabályozás, a mienknek az átlagos 12. hetes határtól különböző eseteit már leírta valaki, az EU-n belül Ausztriában és az Egyesült Királyságban magasabb a korhatár a nálunk lévőnél.
2012. okt. 21. 18:11
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Elvetetni már nem fogom semmiképpen sem, de örökbe adni se. Barátommal átbeszéltük, és mellettem áll, akármi legyen, csak ő is fél picit ettől az egésztől.. Szülők elé még nem álltunk oda, de a napokban "kénytelenek" leszünk most már. Amint írtam már, inkább csak anyós reakciójától félek, azt mondta párom h először dühöngeni fog, meg mérges lesz ránk, de utána megbékél. Remélem tényleg így lesz.

Én is félek még, rengeteg minden van bennem. Azért 19 évesen még éretlennek érzem magam ehhez, de remélem felnövök hozzá. :)

2012. okt. 24. 09:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy így döntöttetek! Nem lesz könnyű! De ez a pici valamiért jönni akar! Nem véletlenül alakult így! Gratulálok és ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj! 2 gyerekes, 20 hetes kismama
2012. okt. 25. 07:56
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Majd írj mi volt a reakciójuk a szülőknek.

2012. okt. 25. 10:28
 28/32 anonim ***** válasza:
Sajálom hogy így jártál. Elvetetni már nem tudod, de addig amig megszületik sok minden változhat. A szüleid meggondolhassák magukat, ahogy a párod is. Ha mégsem akkor is kereshetsz valami munkát, kérhetsz segítséget a gyámügytől. Ha pedig minden kötél szakad, akkor is van megoldás ami nem könnyű de a babának talán egy esély. Az örökbe adás. Kívánok sok erőt és kitartást neked.
2012. okt. 25. 11:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy nem adod örökbe és nem veteted el. Ennek nagyon örülök, hidd el boldogok lesztek a problémák ellenére is. Mert egy gyermek egy anya minden boldogsága.
2012. okt. 25. 11:54
 30/32 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy ilyen későn írok.

De, ha valaki olvassa, akit érdekelt, mindenki elfogadta. :)

Én családom nagyon örült. Párom anyja kevésbé, de végül azt mondta hogy ő is örül. Úgyhogy minden rendben ment :)

2012. nov. 16. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!