Milyen az az AFP vizsgálat? Tudom, hogy mit vizsgálnak, csak azt nem tudom, hogy hogyan. Vért vesznek és abból nézik meg? Vagy mit csinálnak? Ma mondta a védőnő, hogy 16 hetesen mennem kell majd. Holnap leszek 11.
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 18:35
1/5 anonim válasza:
vérvétel, igen
de elavult vizsgálat, ne foglalkozz vele, ha rossz az eredénye
2/5 anonim válasza:
egy sima vérvétel. legalábbis nálam az volt. az eredmény kb 2 héttel utána kapod majd meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Nálunk (itt tiszaújvárosban) az a divat,hogy nem én kapom meg,hanem a védőnőhöz érkezik meg az eredmény.A legelső vérévtelem is szeptember 18-án volt,19-én meglett az eredmény,és még csak ma kaptam a kezembe!!Hát nem csodálatos? :@ A vércsoport megállapításról meg még nem tudom az eredményt,mert azt meg a nőgyógyom kapta meg.Az én vérem,és én tudom meg utoljára.Nagyon örülök neki. Köszönöm a segítséget!
2012. okt. 15. 18:51
4/5 anonim válasza:
ez nem igaz. neked kell menni az eredményedért! nekem már másnap lehetett érte menni! (tiszaúj) vesznek vért és ennyi. meg leadod azt a két papírt,amit adott a védőnő. másnap elmész az eredményért és slussz. nem nagy vaszizdasz XD
5/5 A kérdező kommentje:
Mi nem igaz???Már kétszer vettek tőlem vért,és miután levették,mind a kétszer mondta a nővér,hogy az eredményt a nőgyógyász és a védőnő fogja megkapni!!!Csodálkoztam is,hogy miért ők?!Szóval nem azt mondták,hogy délutánra kész és mehetek érte,hanem hogy nem én fogom megkapni!!Szerinted ha én kaptam volna meg,akkor hogy került volna a védőnő kezébe tegnap amikor mentem tanácsadásra???Mondtam neki,hogy állítólag oda a tanácsadóba érkezett meg,ki ment a kartonomért,és ott volt!!!Annyira utálom,ha valaki helyettem akarja megmondani,hogy mi hogy működik!!!!!!!!Ha egyszer így csinálják akkor így!!!NEM ÉN TALÁLOM KI!!!!!!
2012. okt. 16. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!