Csak 4d-s uh-val lehet a 12. heti ultrahangon megmondani a baba nemét? Ahol nem 4d-st csinálnak ott nem is tudnak tippelni sem?
Nekem sima fekete feher uh-n megmondtak h fiu. A fiu biztosabb, a lany ilyenkor meg kerdeses.
29h km
Kedves kérdező szerintem nem kellett volna letorkolnod az első válaszolót, mert többé kevésbé igaza van. 12 hetesen még nagyon kicsi.Nem lehetetlen,hogy megmondják,megtippeljék, de szerintem valamire való orvos nem tippelget... Azért ha belegondolsz, 50-50%-nál nem olyan nehéz tippelgetni...
De hogy a kérdésre válaszoljak, de igen, 2D-n is meg tudják mondani,ha már látszik! De a kisfiukat általában elöbb,mint a kislányokat.
Illetve még annyit, hogy a kötelező uh-on 2D-ben szokták megvizsgálni a babát, pont azért mert jobban látszik! Nekem 16 hetesen 4D központban is 2d-vel kezdtek, úgy mondták hogy fiu, az összes adatot 2d-ről mondta,utána kapcsolt át 4d-be. Ja és azóta még 2szer voltunk, szintén 2d-ről kezdi,és írja a méreteket.
32 hetes kismama.
De most miért jó neked egy tipp?
Nekem az ország egyik legjobb uh készülékével nézték és 12 hetesen lányt tippeltek, aztán kiderült,hogy fiú!
1. vagyok ismét!
Már bocsánat, hogy rávilágítottam, hogy a 12. heti tipp az csak egy tipp, semmi egyéb, ha bejön hát bejött....mint ahogyan többen is írták!
Egyébként pont ezért nem mondtak nekünk semmit, mert ez csak egy tipp, és mi egy komoly helyen voltunk, ahol azt is nézték, hogy a picim szívben hány ér van, és azokban milyen sebességgel és milyen irányba áramlik a vér! Úgyhogy ha ilyenre képesek, akkor szerinted nem mondanák meg a gyerek nemét, ha meg lehetne mondani biztosan????
Lehet lepontozni, ha nem tetszik az igazság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!