Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélhetőleg 14. hétben nem...

Vélhetőleg 14. hétben nem csinálnak már sehol abortuszt? 14cm.19 múltam.

Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy már nem csinálják meg sehol. Mielőtt mki elkezdene oltani, nem tudtam h terhes vagyok, mert menstruáltam. most kellett volna megint megjönnie, de nem jött, ezért kerestem meg az orvost, de nem biztatott semmivel.. sajnos nem tudnám felnevelni :( család se senki nem tudna segíteni, ha megtartanám.. :(
2012. okt. 19. 14:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Nem sok választásod van, és azt érzem, nem szeretnéd elveszíteni, ha már megvan. Viszont már nem tudod őt semmissé tenni. És ha bevállalnál egy abortuszt lehet nem tudnád túltenni magadat rajta.

Én azt vallom, a sors mindig tudja, mit akar. Ha most kaptatok egy babát annak oka volt és lehet minden ezerszer jobb lesz most, hogy már ő is van Nektek.

2012. okt. 19. 14:32
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

ez jó szöveg: "Az az igazság, h örökbe adni nem szeretném. :( nem lennék rá képes. "

De megölni meg tudnád! Le lehet nyugodtam pontozni....

2012. okt. 19. 14:39
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

Én is 19 évesen szültem a lányomat.

Életem legjobb döntése volt!!!!!! Ő az életem értelme. Amikor ő már oviba járt, én hétvégente levelezőn főiskolára. Mellette dolgoztam.

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Én képtelen lettem volna elvetetni.

Ma már 11 éves elmúlt, igazi vagány kiskamasz. Imádom!

És hogy a kérdésedre is válaszoljak: csak a 12. hétig csinálnak abortuszt. A későbbiekben csak nagyon-nagyon indokolt esetben pl. ha beteg a baba, vagy ha a te életedre veszélyt jelentene a terhesség.

2012. okt. 19. 14:59
 14/32 anonim ***** válasza:
55%

"Az az igazság, h örökbe adni nem szeretném. :( nem lennék rá képes."

Hát ezen én is kiakadtam!Nem lennél képes örökbe adni h valaki az anyukája legyen de megölni meg tudnál egy egészséges babát.Hát gratulálok!Akkor inkább ne szexelj felelőtlenül!

2012. okt. 19. 15:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
majd írj h mit reagáltak a családtagok.
2012. okt. 19. 16:10
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

A terhesség megszakítása

(2) A terhesség az (1) bekezdésben foglalt feltételek esetén a 18. hetéig szakítható meg, ha az állapotos nő:

b) terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a terhessége az (1) bekezdésben foglalt időtartamot.

Nem tudom beletartozol-e ebbe a kategóriába, hisz menstruáltál, de ezt ugye bizonyítani nem tudod..

Ha sikerül is, ez nagy kegyetlenség, már nagyon baba, nem is embrió, hanem magzat!

Inkább add örökbe vagy neveld fel szerény körülmények között, mint megöld.

2012. okt. 19. 16:14
 17/32 anonim ***** válasza:
94%
14.héten már nincs abortusz.Csak az örökbeadás van,de ahogy látom ez nálatok kiesett, amit én sem tennék meg.Kívánom,hogy jó döntést hozzatok!Majd azért írj.2,5 éves kisfiú anyukája.
2012. okt. 19. 16:30
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Én 20 éves voltam, mikor teherbe estem a nagyfiammal, a szüleim abban a pillanatban kidobtak. 7 hetes voltam, de eszembe se jutott elvetetni, még így se. Anyósomékhoz költöztem, fősulira jártam, a párom se dolgozott még mert suliba járt. Semmink nem volt, anyósomék vettek mindent. Szerencsém volt, azóta már a harmadik babámat várom, boldog házasságban élünk. Sosem bántam meg, hogy így döntöttem, pedig nekem lett volna esélyem elvetetni! Nagyon sajnálom a helyzetedet, de ha a párod is melletted áll, és a szüleid is, akkor hidd el nem fogod megbánni, hogy lesz egy babátok! Írj majd, mi lesz!
2012. okt. 19. 17:03
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Ebbe a 4 napba valószínűleg nem lépek fel, de utána megírom, h ki h reagált. Remélem minden rendben lesz mindenkivel. :/ Nagyon sokan aranyosak, h nem is ismernek, de így aggódnak.
2012. okt. 19. 17:13
 20/32 anonim ***** válasza:
47%
Nem, már nem lehet elvetetni. És igen, az abortuszt fel lehet dolgozni, de egy örökbeadást a büdös életbe nem. Ezt csak az tudja, akinek valamelyikben volt része, kívülállóként könnyű észt osztani.
2012. okt. 19. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!