Vélhetőleg 14. hétben nem csinálnak már sehol abortuszt? 14cm.19 múltam.
Nem sok választásod van, és azt érzem, nem szeretnéd elveszíteni, ha már megvan. Viszont már nem tudod őt semmissé tenni. És ha bevállalnál egy abortuszt lehet nem tudnád túltenni magadat rajta.
Én azt vallom, a sors mindig tudja, mit akar. Ha most kaptatok egy babát annak oka volt és lehet minden ezerszer jobb lesz most, hogy már ő is van Nektek.
ez jó szöveg: "Az az igazság, h örökbe adni nem szeretném. :( nem lennék rá képes. "
De megölni meg tudnád! Le lehet nyugodtam pontozni....
Én is 19 évesen szültem a lányomat.
Életem legjobb döntése volt!!!!!! Ő az életem értelme. Amikor ő már oviba járt, én hétvégente levelezőn főiskolára. Mellette dolgoztam.
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Én képtelen lettem volna elvetetni.
Ma már 11 éves elmúlt, igazi vagány kiskamasz. Imádom!
És hogy a kérdésedre is válaszoljak: csak a 12. hétig csinálnak abortuszt. A későbbiekben csak nagyon-nagyon indokolt esetben pl. ha beteg a baba, vagy ha a te életedre veszélyt jelentene a terhesség.
"Az az igazság, h örökbe adni nem szeretném. :( nem lennék rá képes."
Hát ezen én is kiakadtam!Nem lennél képes örökbe adni h valaki az anyukája legyen de megölni meg tudnál egy egészséges babát.Hát gratulálok!Akkor inkább ne szexelj felelőtlenül!
A terhesség megszakítása
(2) A terhesség az (1) bekezdésben foglalt feltételek esetén a 18. hetéig szakítható meg, ha az állapotos nő:
b) terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a terhessége az (1) bekezdésben foglalt időtartamot.
Nem tudom beletartozol-e ebbe a kategóriába, hisz menstruáltál, de ezt ugye bizonyítani nem tudod..
Ha sikerül is, ez nagy kegyetlenség, már nagyon baba, nem is embrió, hanem magzat!
Inkább add örökbe vagy neveld fel szerény körülmények között, mint megöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!