Olvassátok el légyszi! Főleg tapasztalt kismamák! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
majdnem 13 hetes kismama vagyok első babával,24 éves.Eddig minden rendben volt,semmi baj,minden vizsgálat rendben.Tegnap felfedeztem pár barna cseppet a t.betétemen.kb 2-3 csepp.Délután megint.Bementünk az ügyeletre ahol nagyon alaposan megnéztek uh-val és semmit nem találtak ami bajra utaló,nincs haematóma sem,a babám eleven volt.De ma reggel megint van,most láttam,nem sok de van.Mit csináljak?Most megint menjek be?Volt valaki ilyen helyzetben?2012. okt. 19. 07:31
11/14 anonim válasza:
Szerintem sem jó jel menj normális orvoshoz vagy szedj magnéziumot, a barnázás nem jót jelent és NEM NORMÁLIS
12/14 A kérdező kommentje:
De tegnap este voltam és 20 percig vizsgáltak,nem találtak semmit!!!!Kézzel is uhval is.A méhszáj teljesen zárt.Az orvos szerint lehet egy értől is.Amúgy csak pár csepp volt,nem folyamatos,véres.
2012. okt. 19. 10:34
13/14 anonim válasza:
ha megteheted fogadj fel magándokit!
én az ügyeletben nem bízom !!!!!!!!!
nekem nagyon elcsesztek vizsgálatokat ügyeleten......, a magán dokival meg mindent tudtam beszélni...
és ha vérzel őt egyből fel tudod hívni és megnéz, így nem ciki állandóan berohangálni
14/14 A kérdező kommentje:
nem vérzek,ez nem vérzés volt,hanem pár csepp barna.magándokim van a terhesség elejétől,felhívtam és azt mondta pihenjek meg magnézium.
2012. okt. 19. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!