Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen lehet hasizomra...

14 hetesen lehet hasizomra tornázni? Kúsznak a kilók a pocomra.

Figyelt kérdés
Úgy tudom ilyenkor még nem is igen látszik, hogy terhes valaki.
2009. aug. 7. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Én most vagyok a 16. héten, eddig csak fogytam, a hasam mégis nő. De ez természetes, hiszen valaki van a hasamban!!!
2009. aug. 7. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

A kritikusok elmesélnék nekem, hogy milyen nem hasznos dolgot írtam? Aki ebben bármi kivetnivalót talál az nagyon nincs képben.

Két terhességet éltem már meg, az egyiket mindenféle odafigyelés nélkül vittem végig és nagyon nem viseltem jól a végét a plusz 25 kilóval, a másikat odafigyelve azok alapján, amit leírtam és saját testre hízás nélkül. Hihetetlen volt a különbség a babák pedig ugyanolyan nagyok és egészségesek, én a másodiknál egészségesebb is.

Nem azt írtam, hogy sanyargassa magát, hanem azt, hogy ha neki ez fontos, akkor mit tehet a cél érdekében ésszerűen és biztonságosan úgy, hogy a babának és neki is jó legyen.

21:28-as válaszoló

2009. aug. 8. 08:18
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Ne kockáztass, mert hallottam olyat, hoy valaki nekiállt hasizmozni és bevérzett. Vannak kismamatorna dvd-k, nézd meg azokat, mit csinálnak ott.Comb és fenék az mehet. Attól is függ, mennyire intenzíven sportoltál eddig, de ne vidd túlzásba!
2009. aug. 8. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Atya-gatya!!!!!
2009. aug. 8. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

szia! 14 hetesen már természetes, hogy domborodni kezd a pocakod! hiszen tényleg ott a baba, a méhed is nőtt már.

hasizom gyakorlatot tényleg nem szabad, de -ahogyan már más is írta- terhes tornát már elkezdhetsz csinálni. én azt javaslom, keress fel egy ilyen szervezett tornát, ahol csoportban mozoghatsz. nekem nagyon jó volt és ott szakembertől kérdezhetsz is. jó babavárást!

2009. aug. 8. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Miért baj, ha vki terhestornát javasol? Miért kell lepontozni? Az nem árt a babának.
2009. aug. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!