Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen lehet hasizomra...

14 hetesen lehet hasizomra tornázni? Kúsznak a kilók a pocomra.

Figyelt kérdés
Úgy tudom ilyenkor még nem is igen látszik, hogy terhes valaki.
2009. aug. 7. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Hát hogyne lehetne, nyugodtan. Ha el akarsz vetélni...

Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Egyáltalán ennyi sütnivalóval hogy mersz gyereket vállalni?????? :(

2009. aug. 7. 19:59
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Neked tényleg ez a fontos?Hát neked nem is való gyerek!Szerinted mi a francért tiltják a futást é a hasizomgyakorlatokat az első trimeszterben!
2009. aug. 7. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Neked jól esne ha be lennél zárva valahova és valaki össze vissza préselne? Ha a plusz kilók számítanak akkor ne vállalj gyereket.
2009. aug. 7. 20:03
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Embere válogatja, hogy kinek mikor, mennyire látszik. de ha már most így állsz hozzá, a helyedben elgondolkodnék, hogy kellett-e neked ez a gyerek, és mondjuk pl a 38. hétben mit fogsz csinálni a hasaddal?!!!

Már 14 hete benned van a magzatod és te képes lennél azért hasizmozni, hogy ne legyen akkora hasad?!!!!

2009. aug. 7. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Most semmiképp ne kezd el.

A szabály, hogy többet ne csinálj, de ha essig keményen sportoltál akkor fokozatosan vegyél vissza.

(Én pl versenyeztem amikor az elsővel terhes lettem, napi 3 óra edzésről álltam át a terhesség végéig szép fokozatosan 1 óra mozgásra)

De ha eddig nem csináltad, akkor ne most kezd el.

2009. aug. 7. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Atyaég... én bizonyos IQ alatt nem engedném a nőket teherbe esni....
2009. aug. 7. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Úristen!

Én 24 hetes vagyok, és szinte semmi pocakom nincs.(pedig kövér sem vagyok) Te meg azon agyalsz, hogy kisebb legyen a hasad???

Mit nem adnék, ha már látnák, hogy babát várok...

2009. aug. 7. 20:48
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Mellé még csinálj egy 90 napos diétát is...

Szánalom!!!

Én is mit nem adtam volna, ha 26 hetesen észreveszik, hogy babát várok, de várnom kellett a 28. hétig!!!

32hetes pocis

2009. aug. 7. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Terhestorna!!!

Kállai Ildikó terhestornája pl ingyen letölthető. Inkább ezekkel próbálkozz.

2009. aug. 7. 21:23
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Hasizomra tenyleg ne tornazz. Ha nem lassult le az anyagcsered, akkor csak rajtad all, hogy csak a baba miatt no a sulyod, vagy hizol a sajat testedre is.

Nem a haspres segit neked, hanem az altalanos mozgas es egy esszeru etrend.

Setalj sokat, keress terhestornat, akar dvd-n, azokat szabad csinalni.

Nezd meg, hogy mi eszel, ne nasizz, a sok feherkenyerre, tesztara sincs feltetlenul szukseged, legyen meg a napi szukseges kaloria bevitel, ne ehezz, egyel sok gyumolcsot, sok zoldseget, sok feherjet, hasznos szenhidratot, de ne egyel ketszer annyit, mint kellene.

Ha lassu az anyagcsered, akkor tegyel ellene.

Igy biztosan nem fogsz tobbet hizni, mint kellene.

Egyebkent meg ne a hasmeretet vedd figyelembe. Merd a combod. Ha hizol, akkor a combod no, ha nem no, akkor nem hiztal a testedre.

2009. aug. 7. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!