Hogyan közöljem a munkáltatóval, hogy terhes vagyok? Van erre valami bevett szokás?
Ha felsz hogy kirug a legjobb ha irasban kozlod. Vagy egy masik vezeto jelenleteben. Nem rughat ki hivatalosan egyebkent. Irj emailt a hirrol es hogy szeretnel errol vele beszelni. Akkor ott a nyoma. En is emailt irtam, bar nem feltem h kirugnak.
30h km
Én szóltam a két közvetlen felettesemnek, akinek informálta az áruházvezetőt.
Én veszélyeztetett terhes voltam 8. héttől. Plusz, amikor eljöttem TP-re, pont akkor volt áruházvezető váltás.
írt már valamelyikőtök ilyen levelet? mi állt benne?
"Tisztelt munkáltató,
ezúton közlöm Önnel, hogy terhes vagyok, az x.hetet töltöttem be.
Állapotomból kifolyólag már nem tudom sokáig ellátni a munkámat.
Kérem szíves megértését.
köszönettel: xx
ez azért kicsit gázos, vagy így valahogy szokás?
Tisztelt Munkáltató!
Tisztelt Munkaügy!
Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy áldott állapotban vagyok és jelenleg a 12. hétben járok.
Egészségem állapota miatt az orvosom úgy döntött, hogy a jelen helyzetben nem folytathatom tovább a munkavégzést.
Előreláthatólag 2012. 11. 01-től szándékozom otthon maradni. Természetesen ezen időpontig a munkámat tőlem telhetően, a legalaposabban ellátom és ha szükséges, helyemre egy másik kollégát betanítok.
Megértésüket köszönöm,
Kovácsné Elmegyek Szülni
Röcsögefalva, 2012.10.19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!