Amikor az első vizsgálatra mentek, mert kiderült hogy terhes vagy, már akkor fel lehet kérni a dokit hogy ő legyen az orvosod, vagy majd későbbi vizsgálatoknál? Itt már "szokás" pénzt adni? . és mennyit?
Szia!
Szerintem ha nem magánrendelésre jársz, mondhatod neki hogy hozzá szeretnél járni, aztán Ő majd megbeszéli veled hova menjél legközelebb. Pénzt ne adjál, majd amikor magánrendelésre mész, úgyis elkéri! Első vizsgálatnál általában megtapintja a méhet, és a melleket, ha van ultrahangja, akkor azt is csinál, ha nincs, akkor ír beutalót. Meg kell nézni, hogy tényleg terhességről van-e szó. Csak akkor tekinti egy orvos a terhességet valósnak, ha már van szívhang. kb. 6-7 hetes korban látszódik ultrahangon.
Sok sikert a babához!
Szia!
Én, amikor meglett a pozitív tesztem, már úgy mentem az orvoshoz, hogy mondtam neki, hogyszeretnék majd nála szülni, és adtam 5 e ft a vizsgálat végén (nem magánorvos, kórházi fogadott volt, nem Bp-en).
Nekem még hüvelyi uh-t csinált, akkor 6 hetes voltam, megbeszéltük,hogy majd milyen vizsgálatok lesznek, és válaszolt a kérdéseimre.
4,5 hós kislány anyukája
köszi a válaszokat.Első babámat várom és azt sem tudom mi merre hány méter.De majd csak belejövök a végére.
Mindenkinek boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!