Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak a macskák veszélyesek a...

Csak a macskák veszélyesek a terhesekre?

Figyelt kérdés
nekem van egy yorkiem, és tudni szeretném ha terhes leszek okozhat e valamit a vizelete mert nem akar szoba tiszta lenni és mindig figyelni kell rá mert odapisil valahova

2012. okt. 17. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy lakast korbehugyozo es ...... kutya nekem veszelyesebbnek tunik, mint egy megfeleloen tisztan tartott szobatiszta macska. Biztos le leszek pontozva, mert ugy latom szinte csak terrier rajongok irtak.

Attol meg, hogy valaki terhes lesz nem kell kidobni a haziallatokat! Alkalmazkodni kell a korulmenyekhez.

Meg van par honapod, hogy szobatiszta kutyat nevelj, de nem artana ha mostmar kicsit bekemenyitenel!

2012. okt. 18. 10:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is yorkim van.Kellett egy kis idő mire szobatiszta lett.Nem szabad ráhagyni a dolgokat mert a fejünkre nőnek.Sokszor nagyon sajnáltam mikor leteremtettem meg kapott a seggére de most már látom hogy megérte és ebből tanul.Mostanra már nagyon okos lett,remélem akkor sem lesz probléma ha meg lesz a kisbabánk.Kitartást a neveléshez:)

2012. okt. 18. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!