Szerintetek veszélyesek a következő ételek?
Nem lesz semmi baj, ne aggódj. A majonézzel kell óvatosan bánni, de időnként én is eszem majonézes salátát, mert szeretem, és semmi bajunk nincs tőle.
Felvágottat is eszem, napi rendszerességgel.
A kávét elhagytam én is, helyette tejeskávézok (3 dl tej és 3 evőkanál kávé), az jólesik.
Gyógyszer: csak amit az orvos írt fel, magnézium, vas, D-vitamin cseppek és Hipp Natal a terhesvitamin helyett. És sajnos fejfájós vagyok, Panadol Extra vagy Algopyrinből egy fél szem.
Persze, mindenki vigyáz magára, de azért megvonni szerintem semmit nem kell. Csak a nyers húst és pl kolbászt, de ez utóbbit is ettem sütve. Nyers tojás sem túl jó, de én pl ettem saját készítésű tiramisut, abban van nyers tojás, és nem lett semmi gond.
És minden eredményünk teljesen jó.
Ne aggódj, ha valamit megkívánsz, szerintem nyugodtan edd meg, nem lesz baj tőle.
34 hetes kismama
Nekem a nődoki a nyers sonkát nem ajánlotta.
Volt egy ilyen kérdésem:Eddig csak-csak ettem dobozos kész kaját amit csak melegíteni kell, párizsit, sonkát,paprikát de akkor most a terhesség idejére ezeket hagyjam el teljesen? Egyen kérem nyugodtan, mert az ellenőrzött, boltban árult termékekben biztosan nincs listeria. A 40 éves praxisom alatt egyetlen fertőzött kismamával sem találkoztam, pedig fertőző kórházban dolgoztam.
Én is félek tőlük, de hátha ez segít.
És kaptam mailben a bolti cucokra egy ilyen választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!