Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedik a lábam! Mit tanácso...

Vizesedik a lábam! Mit tanácsoltok mit egyek?

Figyelt kérdés
TUDOM h só és fűszer menetesen kell enni. Próbáltam már eddig is..de hogy mit egyek??? 29+5vok most..A vérnyomásom szerencsére jó majdhogy nem alacsony is. 105 körül van ált.mindig..Fel pócolt lábakkal alszok mindig még is vizes reggelre is.11kg híztam már sajnos de szerintem ebből vagy 2-3 kg víz..Vannak reggelek h 1-2 kg-val több vagyok mint elötte nap.MA reg.pl 1 kg.val kevesebb mint tegnap.
2012. okt. 17. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az evésre, hanem inkább az ivásra koncentrálj. Sok folyadék (leginkább víz vagy cukor nélküli tea), jót tenne, ha tornáztatnád a lábaidat is (meg úgy általában a kismama torna). Ha ülsz, mindig tedd fel a lábad, ne húzd magad alá, inkább próbálj feküdni.
2012. okt. 17. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a 14. Héttől vizesedtem mindkét fiammal, semmi nem használt, és ugyebár itthon nem is tudsz egész nap felpolcolt lábbal feküdni a végéig. Nekem az hozta helyre, hogy bevágtak a kórházba, infúziót kaptam és csak wc- re mehettem ki:-( sajnos nem tudom mi lenne a megoldás, nekem a doki azt mondta ne egyek kenyeret, tésztafélét, csak teljeskiőrlésű dolgokat, abból se sokat, plusz ugye a só és fűszermentesség, nincs nasi. Totál diéta. Emellett mikor kijöttem az infúzió után, rögtön vizesedtem, addig volt jó amíg feküdtem egész nap.
2012. okt. 17. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Az ivással nincs gondom sokat iszok szerencsére!Teázni csak néha szoktam azt is ált.édeskével. Hát nem szeretnék kórházban kikötni főleg h van egy 3évesem..

Én sem tudok egész nap feküdni..meg nem is vagyok egy egy helyben ülős !!

2012. okt. 17. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja az első terhességemnél meg cukros voltam így azóta is szinte csak teljes kiörlésű cuccot eszek vagy korpásat. Nekem azt mondta a védőnő h édeset ehetek..Jövő héten megyek a dokimhoz kivi vok mit mond?
2012. okt. 17. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki kiírta előtte ugyanezt a kérdést. Akkor végül is egy idősek vagyunk. Én ma vagyok 29+1 :D A múlt hét alatt 4 kilót híztam. Szerintem java része nekem is víz belőle. Egyébként ezzel a 4 kilóval összesen 10-nél tartok.
2012. okt. 17. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

32+2 hetes vagyok, a 3. héttől vizes. Semmit nem tudtam tenni ellene. 23-25. héttől nem tudom polcolni a lábamat sem, mert nem tudok hanyatt feküdni, oldalt pedig rendkívül kényelmetlen, mert nagy a pocakom. 11 kg-nál tartok, és én is úgy gondolom, h ez javarészt víz, ezt kb. az időjárás is igazolta, mert a 21-ről a 26-ra 5kg volt a plusz, 26-ról 31-re pedig 1, és ezen időszakban már a baba negyed kg/hét hízik.

Most, hogy volt jó pár hideg nap, jó volt a lábam, de a múlt héten és most héten a sok melegfront nálam is újra előhozta a vizesedést. Rengeteg vizet iszok, nem használ. Igazából a doki csak annyit mond, ez van.

2012. okt. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!