Honnan tudom, hogy vizesedik e a lábam?
A védőnő múltkor azt mondta,hogy nem látja, megfogta a lábszáram és ennyi. Ha tehát vizesednék, azt miből tudom? Enyhén emelkedett vérnyomásra szedek 2X05 dopegytet, 137-147 között volt gyogyi elött. Vizeletemben nincs fehérje, a legutóbbi labor szerint.
A karon hol kell nézni a bedagadást?
Nem a karon kell nézni először, hanem a lábszáron, bokán, lábfejen.
A lábszáradat nyomd be egy ujjal, valahol a csontod környékén. Ha egyértelműen látszik, és ott marad egy kis gödör a benyomás helyén, ráadásul ha végigsimítod a kezeddel és még mindig érzed hogy ott maradt egy gödröcske, na akkor vizesedsz.
A lábfejeden úgy tudod észrevenni hogy kicsit eltorzul, megdagad, nehezebben hajlítod be a lábujjaidat stb.
A kézfejeden szintúgy.
illetve be van dagadva.nekem legalábbis.
olyanok az ujjaim mint a hot-dog és a lábfejem is be van dagadva.és fáj is egy idő után
Értem. Megnyomkodtam a lábam, nincsen gödör, és az ujjam nyoma is csak 2-3 másodpercig marad ott. Akkor ezek szerint (még) nem vizesedek.
Köszönöm!
Ha vizesedsz, azt hidd el, észre fogod venni. A lábad be lesz dagadva, feszül a bőr, szorítanak a cipők, amik korábban kényelmesen jók voltak, dundik lesznek az ujjaid, bokád megvatagszik (akár centiben is lemérheted.)
Ha a karod vizesedik, akkor a gyűrűk rászorulnak az ujjadra, vagy fel sem tudod húzni, óraszíj szoros lesz, pedig előtte jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!