Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezem es a labam is vizesedik...

Kezem es a labam is vizesedik van valami gyogymod ra?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy az ujjaim es a labbam nagyon vizesedik,de hiaba pakolom fel nem segit rajta,mar sajnos nem tudom mit csinaljak de lassan mar jarkalni sem birok.
2011. dec. 21. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azt olvastam, hogy az alma vizhajto hatasu. Ezert en sok almat ettem terheseg alatt es igy nem annyira vizesedtem, mint amikor nem ettem. Egy probat meger, es meg finom is. :)
2011. dec. 21. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erre zöldalmát és zöld teát javasoltak (utóbbit gyümölcsös verzióban iszom), be is vált mindkettő, viszont csak nagyobb mennyiségben és rendszeresen fogyasztva segítenek.
2011. dec. 21. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Uborka és tökfélék. Ha nyár lenne mondanám, hogy dinnye... Ami fontos, nagyon sok folyadékot igyál, mert csak úgy tud a víz távozni. Ha van megbízható masszőr ismerősöd, tudhat segíteni, nekem az egész lábam masszírozta, és nagyon jót tett. De fontos, hogy értsen hozzá, mert ha rosszul csinálja bajt is okozhat.
2011. dec. 21. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is vizesedtem/vizesedem, de sok almát ettem/eszem én is és tényleg bevált, már annyira nem vizesedem
2011. dec. 21. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sómentes diéta. Nem sószegény.
2011. dec. 21. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én mindenfélét kipróbáltam és semmi..:(

Aztán a védőnő eléggé megijedt, amikor 2 hét alatt 3 kiló jött fel, és nem látszik a szemem a víztől...(vizelet, vérnyomás tökéletes)

Javasolta a natrium cloratum nevű homeós golyókat 2*5-öt.. Persze nincs a gyógyszertárban nálunk, csak rendelésre, de majd ha végre megjön akkor megmondom, hogy bevált e..:)

35hkm

2011. dec. 21. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
az én dokimnak anno az volt a mániája, hogy napi 2 liter víznél nem ihatok többet a vizesedés miatt. (június-júliusban 35 fokban voltam a legterhesebb...) azt hittem már kitikkadok, igaz ugyanúgy vizesedtem tovább. Szóval ez egy neszesemmi fogd meg jól válasz volt:)
2011. dec. 21. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
ez az igyál sokat dolog is változó.az egyik doki a sok folyadékot javasolja,a másik pedig pont az ellenkezőjét.az egyik doki azt mondja h sétálj sokat,a másik meg azt h pihenj sokat.akkor most döntsd el:)almát nekem is javasolta a védőnő.nekem nem segített.nekem nem sómentes hanem sószegény diétát javasoltak.az sem segített.nekem semmi sem vált be.és én már a 24. héttől vizesedtem,és a 30. héttől a vérnymásom is kezdett emelkedni pedig előtte alacsony volt.heti 2x jártam a védőnőhöz vérnyomást mérni és vizeletet nézni,de szerencsére a vizeletem mindíg negatív volt,így toxímia nem alakult ki.
2011. dec. 22. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!