Kezem es a labam is vizesedik van valami gyogymod ra?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy az ujjaim es a labbam nagyon vizesedik,de hiaba pakolom fel nem segit rajta,mar sajnos nem tudom mit csinaljak de lassan mar jarkalni sem birok.2011. dec. 21. 17:59
1/8 anonim válasza:
Szia! Azt olvastam, hogy az alma vizhajto hatasu. Ezert en sok almat ettem terheseg alatt es igy nem annyira vizesedtem, mint amikor nem ettem. Egy probat meger, es meg finom is. :)
2/8 anonim válasza:
Nekem erre zöldalmát és zöld teát javasoltak (utóbbit gyümölcsös verzióban iszom), be is vált mindkettő, viszont csak nagyobb mennyiségben és rendszeresen fogyasztva segítenek.
3/8 anonim válasza:
Uborka és tökfélék. Ha nyár lenne mondanám, hogy dinnye... Ami fontos, nagyon sok folyadékot igyál, mert csak úgy tud a víz távozni. Ha van megbízható masszőr ismerősöd, tudhat segíteni, nekem az egész lábam masszírozta, és nagyon jót tett. De fontos, hogy értsen hozzá, mert ha rosszul csinálja bajt is okozhat.
4/8 anonim válasza:
én is vizesedtem/vizesedem, de sok almát ettem/eszem én is és tényleg bevált, már annyira nem vizesedem
6/8 anonim válasza:
Hát én mindenfélét kipróbáltam és semmi..:(
Aztán a védőnő eléggé megijedt, amikor 2 hét alatt 3 kiló jött fel, és nem látszik a szemem a víztől...(vizelet, vérnyomás tökéletes)
Javasolta a natrium cloratum nevű homeós golyókat 2*5-öt.. Persze nincs a gyógyszertárban nálunk, csak rendelésre, de majd ha végre megjön akkor megmondom, hogy bevált e..:)
35hkm
7/8 anonim válasza:
az én dokimnak anno az volt a mániája, hogy napi 2 liter víznél nem ihatok többet a vizesedés miatt. (június-júliusban 35 fokban voltam a legterhesebb...) azt hittem már kitikkadok, igaz ugyanúgy vizesedtem tovább. Szóval ez egy neszesemmi fogd meg jól válasz volt:)
8/8 anonim válasza:
ez az igyál sokat dolog is változó.az egyik doki a sok folyadékot javasolja,a másik pedig pont az ellenkezőjét.az egyik doki azt mondja h sétálj sokat,a másik meg azt h pihenj sokat.akkor most döntsd el:)almát nekem is javasolta a védőnő.nekem nem segített.nekem nem sómentes hanem sószegény diétát javasoltak.az sem segített.nekem semmi sem vált be.és én már a 24. héttől vizesedtem,és a 30. héttől a vérnymásom is kezdett emelkedni pedig előtte alacsony volt.heti 2x jártam a védőnőhöz vérnyomást mérni és vizeletet nézni,de szerencsére a vizeletem mindíg negatív volt,így toxímia nem alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!