Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik mit tanácsoltok?

Kismamik mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Ma irt fel nekem a doki Vasat(Neo-Ferro- Folgamma) és Vigantol cseppet. Hogy ezeket lehet együtt szedni? Nem mondta el én meg meg se kérdeztem,mert még a magneb6-ot is szednem kell a görcsökre de azt tudtommal nem lehet együtt szedni a vassal és a vigantol cseppel,bizonyos időnek el kell telnie.
2012. szept. 28. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ezeket írta. Nyugodtan szedheted együtt őket. A vasra mindig ráírták a gyógyszertárban hogy 2x1,de a dokim azt mondta ebből csak elég 1. A cseppből is 1 csepp kellett naponta.
2012. szept. 28. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen rajta van hogy 2x1 a vasból,cseppből meg napi 1 csepp egy kiskanál tejjel . :) De a magneb6-ot azt nem lehet velük szedni ugye? Legalábbis ezt hallottam. 1 órát várjak vele,stb. És Te hogy szeded őket? Mindegy hogy kaja előtt v után?
2012. szept. 28. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy gyógyszerész barátom mondta, hogy nyugodtan szedjem őket együtt. Olyan sokat kellett bevenni (sok számú tablettát), hogy nem tudtam volna másképp összeegyeztetni.
2012. szept. 28. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaja,ez érthető. Sokszor követni sem lehet. :) Köszi!
2012. szept. 28. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak arra figyelj, h. a vasat ne a cseppekkel vedd be, mert a tej gátolja a vas felszívódását. Nekem még c vitamint javasoltak, ami segít beépülni a vasnak.

Egyébként tényleg nehéz összeegyeztetni mikor mit vettél be, mit vegyél be.

Remélem neked hatásosabb lesz a vas, az enyémet felemészti a gyerkőc, most már vas szurira járok.

2012. szept. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!