Anita112 kérdése:
Kinek mennyi idősen kezdett látszani a pocakja?
Figyelt kérdés
9 hetes múltam2012. okt. 16. 16:52
1/12 anonim válasza:
Nekem 20.hétig csak a puffadás látszott, de aztán szépen kikerekedett és babás lett. Még valószinuleg jóideig várnod kell.
2/12 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok, de már látszik.
3/12 anonim válasza:
nekem is olyan 19.,2. héttől!addig csak puffadás volt,nah de aztán már most szinte gurulunk! :) 30 hkm
4/12 anonim válasza:
utolsó vagyok:19.,20.hét(lemaradt a 0)
5/12 anonim válasza:
Nekem is kb. a 20. héttől, előtte inkább csak "jóllakott napközisnek" néztem ki,(pedig vékony voltam és vagyok mostmár újra) aki nem ismert, eszébe se jutott, hogy terhes vagyok. Mondjuk a végére sem lett kifejezetten nagy pocakom.
6/12 anonim válasza:
10. héttől a be nem avatottak is rákérdeztek, hogy kismama vagyok e, mert gyanúsan gömbölyödik a pocakom...
A végére meg is lett az eredmény, hatalmas lett a pocakom. (125cm.)
7/12 anonim válasza:
nekem kb a 17. 18. héttől kezdett növekedni a pocakom. most 20 hetes vagyok, és már szép gömbölyű, na nem azt mondom, hogy hatalmas, de már látszik szépen. kíváncsi vagyok milyen lesz a végére :)
21 hetes kismami
8/12 Kissbe válasza:
Csütörtökön töltöm a 23.hetet,de elég pici a pocakom.Kb a 21 héttől kezdett nőni.Pedig a baba szép nagy.
9/12 anonim válasza:
Szia! Nekem a 15 héttöl kezdett el nöni, most 17+1 és ebben a két hétben baromi sokat nöt!:)
jó babavàràst és gondtalan terhességet kívànok
10/12 anonim válasza:
Mikor a 11. héten bejelentettem a főnökömnek a nagy hírt, azt mondta, már rég tudta. A tapasztaltabbak már elég hamar kiszúrják szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!