Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap szeretkeztem a párommal...

Tegnap szeretkeztem a párommal de holnap lesz ovuláciom lehet hogy meghaltak a himivarsejtek mert ma futottam?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:

"lehet hogy meghaltak a himivarsejtek mert ma futottam?"

ez ha így lenne már kihalt volna az emberiség kb. ötezer éve.

a spermiumok éldegélnek még egy ideig de ha nem érik meg a petével való találkozás lehetőségét akkor nem jön létre fogamzás .

próbálkozzatok még holnapig :)

2012. okt. 15. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

:)))

Aranyos vagy!

Én a fogantatás után 3 egymást követő napon túráztam, ezalatt minden egyes este jól berúgtam, mégis itt az egészséges kislányunk.

2012. okt. 15. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ööö... bejártál te rendesen biológia órára? :) Nem, a hímivarsejtek több napig is életképesek a testedben, függetlenül attól, hogy mit csinálsz. Jobb, ha nem is gondolkodsz ilyesmin!
2012. okt. 15. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Jézusom! Mégis mi köze van a futásnak ehhez?
2012. okt. 15. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
A mozgás nem árt a hímivarsejteknek!!Ami bekerült,az már ki nem jön!!Csak elhalni tud benned.Ha jó erősek a hímivarsejtek,akkor 3 napot is eléldegélnek és várják a kiszabaduló megérett petét.Én pl dolgoztam a próbálkozós időszakban,méghozzá álló munkát csináltam,emelgettem.És még is holnap leszek 11 hetes :) De én azt mondom,hogy még ma este húzzatok bele,hogy biztosabb legyen a fogantatás :)
2012. okt. 15. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
pedig fog gatalas meg lenne oldva a vilagon mindenhol szex? fuss 3 km fitt leszel es nem leszel terhes mindenki hogy lefogyna :)))
2012. okt. 15. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem összemorzsoltad őket odabenn! :D Amúgy aranyos vagy. Hajrá!
2012. okt. 29. 13:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ma teszteltem és baba lesz :))
2012. okt. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!