Most töltöm a 38-dik hetet, és vagy másfél hónapja nem szeretkeztem a párommal mert nem mertem. Viszont már nagyon nem birom, nem árthatok ezzel a babának?
szia
ne aggódj és szexelj bátran! a babának nem árthatsz!
de ha túlságosan parázol, úgysem tudod elengedni magad, így azt javaslom, várd meg a holnapot, amikor a doki megnyugtat és akkor hajrá, durr bele!
én még a szülésem napján (41. hét) is ágyba bújtam a párommal - szerencsére. ugyanis indították a babót, így hat hétre eltároltam a jó élményeket :)
nyugi, lazíts és élvezd ki az utcsó napokat!
az első válaszoló vagyok
sajnos nem volt nyitva a méhszáj - így 13 óra vajúdásba telt, mire eltűnt.
a dokim már a 38. hétnél elkezdte mondani, hogy húzzunk bele és szexeljünk, mert az ondó puhítja a méhszájat (és ez mégiscsak természetes anyag a folyamat segítésére :) )
de nem hatott.
gondolj bele, milyen jó emlék lenne, ha egy jó együttlét után indulna meg a szülés! és hidd el, megkönnyítené az egész folyamatot!
Nyugodtan szexeljetek, nem lesz semmi baja a babának!! Hajrá :)
Üdv, 37 heteske.
Én a 39. hétben vagyok, a külső méhszáj már nyitva, de ennek ellenére azt mondja a doki és a szülésznő egyaránt, hogy ne hagyjunk ki egy napot sem, sőt! Élvezzük a dolgot, addig, amíg lehet. A babának ezzel nem ártasz, viszont tényleg van a spermában olyan anyag, ami beindíthatja a szülést, az orgazmus pedig olyan méhösszehúzódást okozhat, ami könnyebben nyitja a méhszájat. Úgyhogy én most már receptre szexelek! :-D
Egyébként azt mondták, hogy nem a méhszáj az, ami a babát megvédi a fertőzéstől, hanem a burok. A méhszáj ehhez önmagában kevés lenne. Így ameddig a burok nincs megrepedve, addig nyugodtan szeretkezhetünk, nem kell óvszer, csak természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!