Szeretkeztem a párommal nagy gond?
reméljük semmi baj nem lesz! kelett volna az orvosi vélemény ha egyzser azt mondta nuku sex akkor nuku sex ha 9 hónapig akkor addig
oka van.
drukkolok pihenj sokat és kérdezd meg orvosod
nem felhivni elmenni megvizsgál és azt mondja lehet akkor lehet de amig nem lát addig ne csináld
olyan mint a 6 hetes kontroll oda is el kell menni oka van!!! és nem felülbirálni
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy 12. hétig semmi!!! Be is tartottuk. Aztán mikor visszamentem hozzá, megvizsgált, és mivel mindent rendben talált így azt mondta a tilalomnak vége!!! Azóta nagyon kevésszer és óvatosan voltunk együtt.
Azért mondta a doki a 12 hetet neked is, mivel akkor is van vizsgálat, és ott látja majd mit lehet mit nem. Nem a 12 héten van a hangsúly ilyenkor, hanem a következő vizsgálaton ami ugye ilyenkor van. én biztos nem kockáztattam volna, főleg ilyen előzménnyel... Remélem minden rendben lesz.
30+4 hkm
Szia4
Kicsit elhamarkodtátok a dolgot, a dokinak előbb meg kellett volna vizsgálnia (holnap), és ha ő rábólint, akkor utána örömködhettetek volna az ágyikóban, persze csak óvatosan. Nem hibáztál nagyot, reméljük. Valószínűleg azért fáj a hasad, mert azért megsínylette a dolgot, hiába voltatok óvatosak. De ne aggódj szerintem, most már tök felesleges emiatt izgulni. Holnap szépen bűnbánó szemekkel bevallod a dokinak, hogy nem bírtatok ellenállni, és különben is azt mondta, hogy a 12. hétig ne. Kapsz majd a fejedre, hogy miért nem vártad meg, amíg ő megvizsgál, de hát "meg is érdemled". :) De tényleg ne aggódj, csak tanulj a leckéből, és előbb mindig várd meg, hogy a doki megvizsgáljon.
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!