Szeretkeztem a párommal nagy gond?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta a 12.hétig mellőzzük a szexet de még orgazmusom se lehet.Pénteken töltöttem be a 12.hetet és már nagyon vágytunk egymásra,így ma reggel együtt voltunk persze óvatosan és gumiba élvezett (mert azt hallottam a spremában olyan anyag van ami kinyithatja a méhszájat) De azóta fáj a hasam,szurkálásokat érzek.Nagyot hibáztam? Holnap megyek dokihoz a 12.Uh-ra.2012. júl. 9. 15:53
11/14 anonim válasza:
Az első két válaszadó nem nagyon értette meg, amit írtál... Szerintem ne izgulj! Nem hiszem, h baj lenne, szurkálásokat én is éreztem a 12. hét körül, (szex nélkül, mert mi a végéig el vagyunk tiltva, mert veszélyeztetett vagyok) Azt mondják, tágul a méh, és azért lehet.
12/14 anonim válasza:
A hasfájás ebben a terhességi korban a szallagok húzódása, feszülése miatt is lehet, ami teljesen normális dolog, nem feltétlen a szexhez van köze a hasfájásodnak, próbálj megnyugodni, és lazítani, sokat pihenni, azzal teszel most ilyenkor a legjobbat a babádnak.
29 hkm
13/14 anonim válasza:
Ez az elso 12 het tilalom legalabb ezer eves hulyeseg egy veteles szex nelkul vagy azzal is elindul nem az valtja ki.
Egesz terhesseg alatt lehet szexelni nyugodtan ha az orvos azt mondja nem akkor kerdezz ugyan mar ra miert nem.A szakirodalom azt irja szex nem art egy egeszseges terhessegnek ha a doki eltilt tole indokolja meg miert ha csak azert mert ,,noveli a veteles eselyet,, akkor csak nem olvasott 30 eve szakirodalmat azert mondja komolyan.
14/14 kittycica1987 válasza:
Szia! Mi volt a dokinál?? Minden rendben van ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!