Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A jelek szerint öt hetes...

A jelek szerint öt hetes 3napos terhes vagyok. Tegnap voltam orvosnál, azt mondta nem lát a méhemben semmit csak megvastagodott nyálkahártyát. Hüvelyi ultrahanggal azért már látni kéne valamit nem?

Figyelt kérdés
Még a dologhoz hozzátartozik, hogy egyik petevezetőm sem jó, tehát nagyon megvan az esély egy méhenkívülire. Valaki járt így mi lett a vége?
2012. okt. 13. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is így jártam sajnos, 5 hetes 5 naposan. Hétfőn megyek kontrollra, és a tesztem pozitív. Nekem is benne van a pakliban a méhenkívüli. Sok jót már nem remélek.
2012. okt. 13. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, h egyik petevezetőd sem jó?

Ezt nem tudta a doki? És ha tudta, miért nem nézte a petevezetődet is? 5 hetesen már látni kellene a méhenkivülit is.

2012. okt. 13. 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Konkrétan azt jelenti, hogy az egyik teljesen el van záródva a másik meg károsodott. Nézte a petevezetőt is de ott sem látott semmit. Hétfőn kell visszamennem, remélem akkor már lesz valami fejlemény.

Egyébként lombikkal van már egy kisfiam, mivel azt mondták természetes úton nem lehetek terhes.

2012. okt. 13. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:

UH függő szerintem. Vannak jobb gépek, vannak kevésbé jók.

Bár a méhen kívüli kizárására elküldhetett volna HCG tesztre. Ugyanis normál terhességnél kétnaponta duplázódik az értéke, míg méhen kívülinél nem emelkedik ennyire.

2012. okt. 13. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont ennyi idősen voltam először 13 mm petezsákot benne szikhólyagot látott hüvelyi uh-n.
2012. okt. 13. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Elküldött vérvételre hétfőn lesz eredmény, terhesambulancián csinálta az uh-t, gondolom ott csak jó gépük van. A lombikos terhességem ennyi idősen már látszott, mondjuk ott pontosan tudta az orvos mikor fogant.

Na majd holnap kiderül.

2012. okt. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!