12 mm megvastagodott nyálkahártya, benne kicsiny kerek petezsák sejthető. Hány hetes terhes lehetek?
Figyelt kérdés
1 hete a nőgyógyászom 9 mm nyálkahártyát észlelt, ma voltam kontrollon, 12 mm a nyálkahártya és benne halványan észlelhető volt a petezsák.Nem mondta biztosra a terhességet, azt mondta nagy valószínűséggel ez már az. Mikor lesz már biztos? Olyan rossz ez a bizonytalanság!2012. aug. 21. 17:29
2/4 anonim válasza:
Kb 2-3 hét, mire élő embriót fogtok látni, szorítok nektek.
De addig ne éld bele magad,amig szivhang nincsen
3/4 anonim válasza:
Én pont ma voltam vizsgálaton itt az eredményem: petezsák átmérője mm CRL: 12,3mm Szívműkodés élénk. Egy embryo szabályos szikhólyag. Ez alapján azt mondta hogy 7hetes + 3 napos vagyok. De be linkelek egy oldalt ahol ha be irod az utolsó mensid idejét megtudod hány hetes vagy kb. Én is itt néztem meg mikor csináltam a tesztet. [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2012. aug. 22. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!