Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is kivárnátok/tátok?!

Ti is kivárnátok/tátok?!

Figyelt kérdés

Ma voltam vissza missed ab műtét után a 6 hetes kontrollon. Orvos ráírta hogy 6 hónapig teherbe esés nem javasolt.

Ti kivárnátok vagy nem? Ha várnátok vele mennyit várnátok?

2012. okt. 12. 11:18
 1/10 A kérdező kommentje:
mindent rendben talált a vizsgálatkor.
2012. okt. 12. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyilván kivárnám. Az orvos vszínűleg nem azért mondja, hogy nem ajánlott, mert veletek akar kicseszni, hanem mert tényleg nem ajánlott.
2012. okt. 12. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem is most volt....egy hete...

6 hónapot szerintem tök felesleges várni! nekem azt mondta doki hogy két menstruációs ciklust várjunk meg....

2012. okt. 12. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha ilyen lenne, akkor 3 hónapot kellene várnom.
2012. okt. 12. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi kivártuk, pedig nem is mondta. Egészségügyben dolgozom én is, és sok vetélést láttam már ez miatt, inkább vártunk 7 hónapot, és rögtön siker! Most vagyok félidős, és eddig minden oké.
2012. okt. 12. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem szülnöm kellett a 23. héten és az után azt mondta a dokim, a 6 hetes kontrollon, hogy holnap terhes lehetek, egészséges, fiatal szervezet. Semmi gond nem lesz. Ez októberben volt januártól próbálkoztunk de csak júniusban jött össze. 18 hkm
2012. okt. 12. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez azért nem így működik hogy annyit vársz amennyit te akarsz!Ha az orvos 6 hónapot mond akkor azt okkal mondja nem viccből!Nekem igaz csak 4 hónapot mondott de kivártuk,mert ez a mi érdekünk volt!
2012. okt. 12. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Minden eset más és más..

nem tudjuk nálad miért volt a baj,ezért én a dokimra hallgatnék!

én pl.6hetesen elvetéltem és csak 1 hót kellett kihagyni,aztán rögtön sikerült,azóta is minden oké! szerintem bízz a dokidban,vagy keress másik dokit és kérd ki a véleményét,de ne kezdj magán akciókba, a te és a születendő babád érdekében!

Minden jót neked!

12hkm

2012. okt. 12. 12:05
 9/10 A kérdező kommentje:
lehet az lesz hogy kikérem másik doki véleményét is, üres petezsák miatt műtöttek genetikai hibára fogták ugyanis a szövettani eredményből semmi nem derült ki
2012. okt. 12. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:

hát nálam még embriót is láttak, nekem is kromoszóma hibát mondtak...és így kell csak 2 mensit kivárni..9 hetes lettem volna....szerintem a dokid csak extra óvatos vagy nem tudom....

nekünk azt mondta doki hogy 2 hónap és jöhet a baba, mivel ez ugye elméletileg nem rajtunk múlt hanem a baba volt beteg ....

amúgy nekem elég jóhírű dokim van, én hiszek neki :D

2012. okt. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!