Nyilván kivárnám. Az orvos vszínűleg nem azért mondja, hogy nem ajánlott, mert veletek akar kicseszni, hanem mert tényleg nem ajánlott.
2012. okt. 12. 11:21
3/10 anonim válasza:
nekem is most volt....egy hete...
6 hónapot szerintem tök felesleges várni! nekem azt mondta doki hogy két menstruációs ciklust várjunk meg....
2012. okt. 12. 11:21
4/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha ilyen lenne, akkor 3 hónapot kellene várnom.
2012. okt. 12. 11:27
5/10 anonim válasza:
Mi kivártuk, pedig nem is mondta. Egészségügyben dolgozom én is, és sok vetélést láttam már ez miatt, inkább vártunk 7 hónapot, és rögtön siker! Most vagyok félidős, és eddig minden oké.
2012. okt. 12. 11:41
6/10 anonim válasza:
Nekem szülnöm kellett a 23. héten és az után azt mondta a dokim, a 6 hetes kontrollon, hogy holnap terhes lehetek, egészséges, fiatal szervezet. Semmi gond nem lesz. Ez októberben volt januártól próbálkoztunk de csak júniusban jött össze. 18 hkm
2012. okt. 12. 11:44
7/10 anonim válasza:
Ez azért nem így működik hogy annyit vársz amennyit te akarsz!Ha az orvos 6 hónapot mond akkor azt okkal mondja nem viccből!Nekem igaz csak 4 hónapot mondott de kivártuk,mert ez a mi érdekünk volt!
2012. okt. 12. 11:55
8/10 anonim válasza:
Minden eset más és más..
nem tudjuk nálad miért volt a baj,ezért én a dokimra hallgatnék!
én pl.6hetesen elvetéltem és csak 1 hót kellett kihagyni,aztán rögtön sikerült,azóta is minden oké! szerintem bízz a dokidban,vagy keress másik dokit és kérd ki a véleményét,de ne kezdj magán akciókba, a te és a születendő babád érdekében!
Minden jót neked!
12hkm
2012. okt. 12. 12:05
9/10 A kérdező kommentje:
lehet az lesz hogy kikérem másik doki véleményét is, üres petezsák miatt műtöttek genetikai hibára fogták ugyanis a szövettani eredményből semmi nem derült ki
2012. okt. 12. 12:08
10/10 anonim válasza:
hát nálam még embriót is láttak, nekem is kromoszóma hibát mondtak...és így kell csak 2 mensit kivárni..9 hetes lettem volna....szerintem a dokid csak extra óvatos vagy nem tudom....
nekünk azt mondta doki hogy 2 hónap és jöhet a baba, mivel ez ugye elméletileg nem rajtunk múlt hanem a baba volt beteg ....
amúgy nekem elég jóhírű dokim van, én hiszek neki :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!