Ha mocorog a Pinduri, akkor csak helyezkedik, vagy azért van, mert kényelmetlen neki? Szeretem érezni például oldalt fekve a mozgását, de ha azért teszi, mert neki nem jó úgy, akkor inkább testhelyzetet váltok.
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 11:11
1/3 anonim válasza:
Nem mindig.Az a jó ha mocorog a kisember.Tornázik.Biztos van olyan is hogy neki nem jó, de azt mi nem tudhatjuk, legalábbis én nem tudom mokor miért moccan, de nem is az foglalkoztat, örülök hogy érzem a kis pindurimat.
2/3 anonim válasza:
Ha oldalt fekszel és egyre erősebben érzed a babádat, akkor biztos, hogy kényelmetlen neki, de semmi bajt nem okoz nála. De ha nem erősödik, akkor csak aktív és tornázik v. játszik.
Velem is sokszor van, hogy böködi az oldalamat, de nem fordulok másfele, mert az nekem nem kényelmes.
32hetes pocis
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát igen, ilyenkor csak találgatni lehet, hogy mit miért csinál! :-)
2009. aug. 7. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!