Inga jóslás nektek bevált a babanemét illetően?
11/26 A kérdező kommentje:
Sajnos csak november végén lesz a következő UH, úgyhogy akkor remélem már látni fogják.
Ha kíváncsi rá valaki megírom!!
Halihóóó:)kipróbáltam,tök szupi volt ,körkörösen mozgott így elvileg kislányom van:)nos ez még rejtély marad 6 hétig akkor lesz a 18.heti uh,vagy ha ott sem mutatja meg magát akkor 10 hétig a 4d-s uh-ig,de ha ez most bejön akkor én lehidalok;)
2012. okt. 10. 21:14
Én még anno tinikoromban csináltam meg, 1 fiút, és 2 lányt mutatott. Eddig bejött, az első kisfiú lett. :)
2012. okt. 10. 22:01
Megcsináltam a hasamnál is ,és biz ott is körkörösen mozgott...hááát a lényeg hogy nem vagyok kiváncsi fajta egyszóval nem izgultam eddig hogy milyen nemű lesz,csak minden rendben legyen,de hogy ezt megcsináltam ezzel "elindult a kisbogár":)))
2012. okt. 10. 22:16
Én még gimnazista koromban, osztálytársakkal csináltuk poénból. Akkor még tervben sem volt gyerekvállalás. Nekem 3 fiú és 1 lány jött ki (de lehet, hogy ha tovább próbáljuk, még újabb...de nem mertük, ettől is padlót fogtam akkor).
Valóság 20 évvel később: 2 lányom és 1 fiam van, viszont volt még 2 másik sikertelen terhességem (missed ab. ill. méhen kívüli terhesség), nem tudom a nemeket, nyilván. Szóval ez az inga a terhességeket mutatja, nemcsak a megszületett gyerekeket, én így hallottam.
Kicsit rejtélyes...
2012. okt. 11. 00:17
Nekem lányt mutatott még pár hetesen, de a hasam fölött tartva és fiú lett. Pedig tesztként a férjem és háziállataink nemét jól mutatta. Lehet, hogy nálam is csak az én nememet mondta meg ? :)
2012. okt. 11. 06:22
Először has felett nekem is fiút mutatott majd elkezdett gyors váltásban körözni ,olyan volt mintha nem tudná mit is akar mutatni,eddig nem érdekelt a kicsim neme hisz fő az egészség az előzőekkel is így voltam de most már esz a fene hogy megtudjam...amitt is hogy mennyire jön be ez az inga ,habár én hiszek benne:)
2012. okt. 11. 09:55
Fiút mutatott és az is lett.
2012. okt. 11. 09:55
19/26 A kérdező kommentje:
De jó hogy ennyien írtatok!! Annyira kíváncsi lennék rá hogy bejön-e nektek ez az ingás dolog. Ha nem felejtitek el, légyszi írjátok meg az ultrahangok után hogy milyen neműt mondtak nektek!!
Köszönöm Mindnyájatoknak!!!
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!!
Szaisztok! én is kipróbáltam délelőtt a csuklómnál, most este, pedig a pocaknál. Mindkettőn él körbe ment, elég határozottan :))))) Olvastam, ha előre hátra mozog akkor igent jelent, ha jobbra balra, akkor meg nemet. Megkérdeztem tőle az is, hogy fiu lesz-e arra, nemet mondott, kislányra igent :)))) Meg azt is kérdeztem, hogy egészséges lesz-e arra is igen volt a válasza!! Tök jó :))))
2012. okt. 11. 18:52
Kapcsolódó kérdések: