Van aki már telefonált a Tv2 Telejósdába? Milyen volt? Bevált?
Igen, teljesen igazad van. De én sem értem meg miért engedik meg ezt a műsort..:( Hát nincsen elég gondja az embereknek?
Hihetetlen.
Azt jósóolnak neked amit akarsz aztán a végén elmondják, hogyha nem teszel érte akkor szart sem ér a jóslás :D...
Ja, mint a fogyiporok. egészséges ételek és torna nélkül az sem ér szart sem csak azt utólag mondják el.
Az emberek hiszékenységéből már jó sokan megtollasodtak...ezt csinálják ott is ráadásul teljesen legálisan...
Parasztvakítás az egész, az sem normális akiben felmerül egy szemernyi remény és fontolgatja, hogy betelefonáljon!
Ez a véleményem erről.
Persze ettől még nem lesz kevesebb az elmebeteg:-))
Én szoktam rajtuk röhögni, miközben mást csinálok.
Egyébként félelmetesen jó dumájuk van, pont a buta, és/vagy végsőkig elkeseredett embereket célozzák, akik bármibe hajlandók lennének már kapaszkodni.
El tudom képzelni, hogy a műsor után az öltözőben ezek a nagy jósok mekkorákat röhöghetnek a hülyeségeken amiket beszélnek, illetve az embereken. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!