Szerintetek nagyon gáz, ha ilyesmiket kívánok csak. Párizsis zsemle, sajtos pogácsa?
Figyelt kérdés
Már röhögünk, hogy mekkora spórolás, amikor 3 napig csak párizsis zsemlét tudok enni, de ez nyilván nem túl egészséges, hiába szedem mellette a vitamint. Viszont minden mástól hányingert kapok, már attól ha csak rágondolok. Hűtőt se merem kinyitni, mert a látványtól vagy kajaillattól egyből rosszul leszek:(2012. okt. 9. 13:55
11/15 anonim válasza:
Én szinte csak tarhonyát ettem 3 hónapon keresztül, azóta rá sem bírok nézni :) Nem lesz tőle semmi bajod, hamarosan úgyis elmúlnak a rosszullétek, addig meg a vitamin hasznos.
12/15 anonim válasza:
:))))
Terhességem elején én is csak párizsis zsemlét ettem hetekig! :)))))
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, a vajas pirítós is megvolt kb 2 hétig az elején, de arról már leszoktam:)Az volt az első kívánalmam!
2012. okt. 9. 15:23
14/15 anonim válasza:
Én kb 1 hónapig őszibarackon éltem, szó szerint semmi nem ment le a torkomon, meg is lett az eredménye ugyanannyi volt a súlyom a terhesség kezdetén, mint amennyivel a szülőszobára mentem a 4 kilós csöppemmel :)
Aztán meg a 12. hétig nagyrészt rántott husi volt a menü sült krumplival. Pont ezért én is szedtem a magzatvédő vitamint, de a 14. héten, mikortól elmúltak a rosszulléteim, már nem volt ilyen gond!
Úgyhogy nem tart ez örökké :)
15/15 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok 32hetes, de 2hónapja a kacsazsíros kenyér paprikával, paradicsommal a favorit :D Ezzel simán ellennék egész nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!