Szerintetek nagyon gáz, ha ilyesmiket kívánok csak. Párizsis zsemle, sajtos pogácsa?
Figyelt kérdés
Már röhögünk, hogy mekkora spórolás, amikor 3 napig csak párizsis zsemlét tudok enni, de ez nyilván nem túl egészséges, hiába szedem mellette a vitamint. Viszont minden mástól hányingert kapok, már attól ha csak rágondolok. Hűtőt se merem kinyitni, mert a látványtól vagy kajaillattól egyből rosszul leszek:(2012. okt. 9. 13:55
1/15 anonim válasza:
még mindig jobb mintha a csokitortát zabálnád agyba főbe :)
2/15 A kérdező kommentje:
Csokitortától is rosszul lennék:) Maximum egy túrórudit bírok megenni, ami édesség.
2012. okt. 9. 13:58
3/15 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van, amit meg bírsz enni. Ne aggódj, majd változik (kőrözöttes zsemlére :o)
4/15 anonim válasza:
Azt mondják amikor az ember igazán kíván valamit, akkor annak a valaminek valami alkotó eleme hiányzik a szervezetéből. Szóval nyugi, dehogy gáz. Nem marad ez mindig így.
5/15 A kérdező kommentje:
Egyik még nap a vitamintól is rosszul lettem, kb 1 percig maradt bennem.
2012. okt. 9. 14:02
6/15 anonim válasza:
én meg a kínai mézes csirkét tudnám folyton enni....na az se jobb:))
egyél ami jólesik, úgyse tudsz nagyon mit tenni ellene:)
7/15 anonim válasza:
A vitamint próbáld meg evés közben vagy után bevenni, de sohase éhgyomorra.
És nyugi, nem vagy ezzel egyedül, teljesen normális, ami Veled történik!
3-as
8/15 A kérdező kommentje:
Férjem azt mondja,h addig nem gond, amíg nem hajnali 2kor kívánok meg egy tál friss epret decemberben:)
2012. okt. 9. 14:27
9/15 anonim válasza:
Én meg csak mézet tudok enni, gyümölcsöt és csokoládét, a húsnak még a gondolatától is rosszul leszek... ez sem jobb, de a nőgyógyászom szerint egyelőre még ninc vele baj. És a vicc, hogy én eredetileg sós szájú vagyok, most meg nyakra főre tudnám zabálni a világ összes süteményét és csokiját, korábban meg egy falatot se ettem ezekből! :D
10/15 anonim válasza:
Én a 12. hétig vajas pirítóson éltem. Semmi mást nem bírtam megenni. Aztán elmúlt a hányinger és minden visszaállt a régi kerékvágásba. Úgyhogy ne aggódj, ez még változni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!