Feltehetek egy számomra kínos kérdést? Egy kicsit szégyellem!
Szia!
Kb 10 hetes koromig furi (nem túl jó) érzésem volt a méhem körül miután örömet okoztam magamnak, így próbáltam minél kevesebbet csinálni. Mi amúgy rendszeres élünk nemi életet (heti 5x kb)azóta is mióta babás vagyok, hál isten a férjem nem fél, mert nincs is mitől félni, a baba jó helyen van. Volt hogy kicsit fájt, mert úgy szexelünk mint régen, de akkor szóltam/szólok neki hogy finomabban. "Berakhatja" a párod teljesen, de ha neked az kellemetlen akkor szólj neki, neki pedig ebben segítenie kell neked. Ha nem képes kompromisszumot kötni akkor meg maradjon szex nélkül, már bocsi. Terhesen érzékenyebb az ember ott lent (is), hol így jó hol úgy jó és normális esetben szerintem ezt elfogadják a pasik. És ne félj az orgazmustól, ha nincs baj (erős görcs, vérzés vagy bármi rossz) akkor nyugodtan lehet.
14+3hkm
11-es vagyok
Még annyit, hogy anyukám mindig azt mondja: A terhesség nem betegség! Mindent lehet úgy csinálni ahogy régen, csak vannak helyzetek amikor óvatosabbnak kell lenni. Én így vagyok a szeretkezéssel is, a cipeléssel is meg bármi mással is.
Csak ugy lehet orgazmusa a férjednek ha "beteszi"?
Más formáját az örömszerzésnek nem ismertek?Én nem kívánom a szexet a párom ezt meg is érti meg amúgy szokott fájni is!
De ha ö szeretné megoldjuk a "dolgot"!Ennyire nem lehettek szemérmesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!