Pár kérdés feltehetek?
meddig fürödhetek kádba illetve egy 21 hós gyerekkel?
lehete együtt lenni a párommal korai terhességnél is?
lehet fürödni tóba, termálba?
illetve ha a gyerek elkapja a bárányhimlőt ránk veszélyes e
amíg zárt a méhszájad fürödhetsz kádban
korai terhességnél is mehet a szex,ha a doki nem tiltja
tóba, termálba nem ajánlott fürdeni
ha már voltatok b.himlősek,akkor nem veszélyes rátok
meddig fürödhetek kádba illetve egy 21 hós gyerekkel?
Amíg nincs nagy pocid, nyugodtan.
lehete együtt lenni a párommal korai terhességnél is?
Igen, hiszen a baba is megfogant valahogy, és már azután is lehettek együtt, h nem is tudod, h "sikerült". De ha fájdalom, vérzés, görcs kíséri, nem szabad.
lehet fürödni tóba, termálba?
Erről megoszlanak a vélemények, de ha problémamentes a terhesség tisztavízű tóban lehet. Termálban ne nagyon, a melegvíz árthat.
Illetve ha a gyerek elkapja a bárányhimlőt ránk veszélyes e?
Ezt nem tudom pontosan.
saját vélemény!!
én nem fürdenék már együtt a gyerekemmel. én minden héten egyszer fürödtem csak kádban.
én végig együtt voltam a párommal.
nem fürdenék, és nem is fürödtem semmilyen vízben.
ha voltál már bárányhimlős akkor nem, a magzatra a rózsahimlő veszélyes.( ezt is csak azért tudom mert én nem voltam b.himlős, és féltem hogy baja lesz a babának, és jól utána kérdezgettem)
hozzáteszem az én várandóságom probléma mentes volt, szerencsémre!
Igen, feltehetsz! :)
A kádban fürdés nincs tiltva, csak ne forró vízben, hanem langyosban (tehát nem szabad órákig ázalogni benne). A gyerekes témát nem tudom, de jobb, ha külön fürdeted a porontyot.
Lehetsz együtt a pároddal egészen a végéig, ha orvos nem tiltja. Azzal viszont számolj, hogy a sperma illetve a te orgazmusod méhösszehúzódáshoz vezethet, ez leginkább a vége felé "veszélyes" mert beindíthatja a szülést.
Ha nagyon tiszta az a tó, tehát mondjuk nem a Balaton, akkor lehet, ha a méhszájad nincs nyitva és orvos nem tiltja, termálba viszont ne menj, egyrészt a meleg víz miatt, másrészt a fertőzésveszély miatt, még akkor se, ha tökéletesen zár a méhszájad.
Ahogy az előző is írta, ha ti már túl vagytok a bárányhimlőn, akkor rátok nem veszélyes.
Egyéb kérdés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!